logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator2024'te alınabilecek en ucuz spor kıyafetleri
REKLAM

2024'te alınabilecek en ucuz spor kıyafetleri

2024'te alınabilecek en ucuz spor kıyafetleri

Bir egzersiz rutinine başlamayı düşünüyorsanız, doğru ekipmanı satın almanız gerekir. Eski spor ayakkabılarınızı ya da delikli veya eskimiş olduğu için attığınız kıyafetlerinizi giyemezsiniz. Giysiler, yaptığınız spora göre değişir. Daha sağlıklı bir yaşam sürmek için çok fazla para yatırmanıza veya borçlanmanıza gerek yok. Covid pandemisi, birçok Türk'ün hapisten kaçmanın bir yolu olarak spora yönelmesine neden oldu. Neredeyse doğaçlama bir plan olarak başlayan bu süreç, birçok vatandaş için bir hobi haline geldi. Bu rehberde 2024 yılında alınabilecek en ucuz spor kıyafetlerini öneriyoruz.

Koşu ayakkabısı

2.jpg

Farklı ayakkabı türleri vardır, ancak hepsi egzersiz için ideal değildir. Sizin için en iyisi hangisi? Size esnek olmakla birlikte yüksek düzeyde destek sağlayan ucuz bir spor ayakkabı öneriyoruz. Ayakkabı sert olursa su toplamasına neden olur ve egzersize devam etmek istemezsiniz. Öte yandan, Nike'ta satılanlar gibi iyi bir spor ayakkabı alırsanız, olası sakatlanmalar konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Tayt

3.jpg

Egzersiz yapmak için bir çift tayttan daha rahat bir giysi yoktur. Vücudunuza uyum sağlar, esnektir ve size her türlü hareket kabiliyetini sağlar. Akılda tutulması gereken bir şey de taytın kalınlığıdır. Eğer kumaş çok inceyse, iç çamaşırınızın ortaya çıkma riski vardır. Özellikle kış aylarında daha kalın bir kama giymenizi öneririz. Adidas'ın tayt için çeşitli fiyatları vardır.

El havlusu

4.jpg

Spor salonuna gidiyorsanız, yanınızda bir el havlusu taşımak her zaman en iyisidir. Terden sırılsıklam olacak böyle kişisel bir eşyayı paylaşmak hoş değildir. Türkiye'de henüz bahar mevsimi olsa da spor salonunun içindeki atmosfer sıcaktır ve terleyeceğiniz kesindir. Hummel gibi mağazalarda farklı renk ve boyutlarda her türlü havluyu bulabilirsiniz. Size en uygun olanı seçin. Çantanıza hoş olmayan bir koku sinmemesi için çabuk kuruyan el havluları iyi bir seçenektir.

Termos şişe

5.jpg

Eskiden spor salonuna eski bir soda şişesi taşımak yaygındı. Şimdi ise suyu saatlerce soğuk tutan termos şişeler moda haline geldi. Başlıca spor markaları kendi termos şişelerini piyasaya sürdüler ve hızla moda oldular.

İzle

6.jpg

Akıllı saatlerin büyük çoğunluğu adımları, stresi veya kalorileri ölçen bir sistem içerir ve hatta uyku kalitesini ölçmek için dahili bir cihaza sahiptir. Ayrıca farklı antrenman türlerine de uyum sağlarlar. Basit bir saat satın alabilir ve cep telefonunuza bağlayabilirsiniz. Egzersiz için son derece kullanışlı bir cihazdır. Decathlon'da egzersiz gününüzü olabilecek en iyi hale getirmek için ucuz saatler bulabilirsiniz.

Indirimler 365, Türkiye'deki favori spor mağazalarınızın tüm indirim kataloglarını size getiriyor. Fazla harcama yapmadan ve en iyi markalarla forma girin!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.