logo
REKLAM

2024 trendleri açıklandı: Tekzen ürünleri için temel alışveriş rehberi

Evinizi yeniden dekore etmeyi düşünüyor ve mobilyalarınızı değiştirmek istiyorsanız, işte size bir başlangıç noktası: trendlere bakın ve kişiliğinize en uygun olanları seçin. Nerede ilham bulabilirsiniz? Türkiye'nin bir numaralı mağazası Tekzen'e uğrayın. Eviniz çevrenizdekilerin gıpta edeceği bir yer olacak ve her şey yenilendiğinde sizi ziyaret etmekten mutluluk duyacaksınız. 2024'ün moda trendleri neler? Özel bir rehber:

Kavisli hatlara sahip mobilyalar

Bu, 2023'te gördüğümüz ve hala çok güncel olan mobilya tasarımının anahtarlarından biri. Kavisli hatlara sahip kanepeler, yuvarlak koltuklar, düz çizgiden kaçarak daha kıvrımlı tasarımları benimseyen mobilyalar. Düzlük ve zorunluluk yerine rahatlık ve refah aranıyor. Bu, rahatlık hissini iletebilen ve içinde kendimizi tamamen mutlu hissettiğimiz hoş ortamlar yaratmakla ilgilidir. Evimiz, bugün her zamankinden daha fazla sığınağımızdır.

Doğal lifler

Bu 2024 yılında da etkisini sürdürecek bir başka trend: rattan, hasır veya bambu gibi bitki liflerinden yapılan mobilyalar evlere girerek önemli bir dekoratif unsur haline geliyor. Bunlar sadece güzel ve dekoratif değil, aynı zamanda sürdürülebilir malzemelerdir. Bu tür parçaların getirdiği doğallıktan yararlanın ve evin her yerinde ve tüm versiyonlarında tadını çıkarın: yatak başlıkları, sandalyeler ve koltuklar, tabureler, yan sehpalar vb.

Bouclé kumaş

Bu, küçük düğümlerden oluşan bir örgüye ve benzersiz bir doku veren kıvırcık bir dikişe sahip kalın bir kumaştır. On yıllar önce bukle kumaşı moda haline getiren ikonik Chanel ceketlerinin tarzında yumuşaklık, rahatlık ve ihtişamlı bir dokunuş getirerek 2023 yılında döşemeli mobilyalarda başrol oynamaya başladı. Döşemelik açısından bukle zarif, sıcak ve rahattır. Ayrıca, her stile uyum sağlayan çok yönlü bir seçenektir.

Vintage mobilya

Vintage mobilyalar 2024'ün dekoratif trendlerinden bir diğeri. Sürdürülebilirlik ve yeniden kullanılabilecek tüm bu günlük unsurları geri kazanma isteğinin yanı sıra geçmişin iyi tasarımlarına duyulan zevkle de çok ilgisi var. Kaliteli bir mobilya parçası seçmek, vintage tasarım ve onu mevcut ortamlara uyarlamak şu anın trendlerinden biri.

Mermer mobilyalar

Günümüzde mobilya üretiminde zafer kazanan bir diğer malzeme de masalar veya mobilya tezgahları için mükemmel bir doğal taş olan mermerdir. Mermer, otantik malzemelerle bağlantı kurmanın yanı sıra büyük bir güzelliğe ve zarafet dokunuşuna sahiptir. Doku, damar ve renk çeşitliliğiyle öne çıkar ve sonsuz sayıda çekici tona sahiptir. Carrara mermeri mükemmel bir mermerdir. Doğal taşın sembolik bir örneği olan bu mermer, parlak yapısı ve gölgesiyle öne çıkan, dekorasyon için ideal olan prestijli bir mermer türüdür.

Indirimler 365, Türkiye'nin ev mobilyası mağazalarından tüm indirim kataloglarını size getiriyor. En sevdiğiniz mekanları yenileyin ve evinizin keyfini tek başınıza veya arkadaşlarınızla çıkarın.

 

- 3 min

Share
2024 trendleri açıklandı: Tekzen ürünleri için temel alışveriş rehberi

Cilt bakımı ve ışıltı için en iyi Cosmetica ürünleri

Türk güzelliğinin temel ilkeleri zaman içinde değişmeden kalmıştır: şeffaflık, etkinlik ve doğallık. Markalar bugün güzellik ritüelini kanıtlanmış ürünlerden oluşan basit bir repertuara indirgemeye çok daha fazla odaklanıyor. Doğal güzelliğinizi artırmanıza yardımcı olmak için en güçlü ve faydalı doğal varlıkları, cildinizi besleyen ve bakımını yapan bileşenleri bir araya getiriyorlar. Bir Cosmetica mağazasına girdiğinizde, cilt bakımı ve ışıltı için çok çeşitli ürünler bulacaksınız. Nereden başlayacağınızı bilemeyeceksiniz, ancak işte güzellik rutininize dahil etmeniz gereken her cilt tipi için en iyi ürünler.

Temizleyici kremler

Yüz temizleme ürünleri çeşitlidir. Farklı cilt tiplerine uygun tüm nitelikleri karşılayan tek bir ürün yoktur. Bazıları aşırı yağ giderici, bazıları ise çok asidik veya alkalin olabilir. Cilt tipinize göre bir krem seçmek temel olacaktır ve yüzün tahriş olmasını önlemek için yumuşak bir dokuya sahip olması önemlidir. Ya da nötr bir krem tüm cilt tipleri için ideal olacaktır.

C vitamini içeren serum

Genç cildi korumak ve yaşlanma belirtilerini geciktirmek için gereklidir, C vitamini ile yapıldığı için bu serum elastikiyet sağlar ve yüze sıkılığını geri kazandırır. Sabahları uygulayın (göz çevresinden kaçınarak) ve güneş kremi ile birleştirin. Aydınlatıcı etkisinden dolayı donuk bir tona sahip olan ve cildi aydınlatmak isteyen ciltler için de ideal bir serumdur.

Güneş Koruyucu

Güneş ışınlarına sürekli maruz kalmak cilt sağlığı için zararlıdır. Bir sahil beldesinde çalışıyorsanız ve neredeyse her zaman dışarıdaysanız, iyi bir güneş kremi kullanmak güneş yanığından kaçınmanın anahtarı olacaktır. Açık ten, aşırı soğuğa karşı bile çok daha hassastır. Kışın koruma kullanmak yüzünüzün nemli kalmasını sağlayacaktır. Farklı faktörlerde güneş kremleri, çocuklar için güneş kremleri ve hatta kompakt güneş kremleri vardır.

Yüz temizleme fırçası

Makyaj kalıntılarını ve ölü cilt hücrelerini tamamen temizlediği için derinlemesine yüz temizliği için idealdir. Hızı ayarlanabilir, ekstra yumuşak silikondan yapılmıştır ve pili 90 dakikaya kadar özerklik sunar (USB şarj kablosu dahildir). Fırçanın gövdesi su geçirmezdir, bu nedenle zarar verme endişesi olmadan duşta veya lavaboda kullanabilirsiniz. Kolay yıkama ve daha iyi hijyen için çok pratik!

Dudak kremi

Dudak balsamı cildiniz için harika bir müttefiktir ve birden fazla kullanım alanı vardır. Makyajı düzeltmek, makyajı temizlemek veya kaşlarınızın mükemmel görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz. Nasıl mı? Dudak balmını kaşlarınızın kıvrımlarına sürerseniz, mühürlendiklerini ve bakımlı olduklarını göreceksiniz. Ana etkisi güneşe, rüzgara veya soğuğa maruz kalmanın neden olduğu dudak kuruluğunu düzeltmek ve onarmakla ilişkili olsa da.

Indirimler 365 size Cosmetica'nın tüm tekliflerini içeren en iyi katalogları getiriyor. Cilt bakımını seviyorsanız veya yeni başlıyorsanız, bu zincirin promosyonlarına hemen göz atmanızı öneririz.

 

- 3 min

Share
Cilt bakımı ve ışıltı için en iyi Cosmetica ürünleri

Pazarlık savaşı: Gratis vs. Watsons

Türk kadınları ve erkekleri çok çapkındır ve sokağa temiz ve makyajlı çıkmayı severler. Bütçelerinin önemli bir kısmını kozmetik ürünlerine yatırırlar ve yeni bir krem ya da parfüm çıktığında masraftan kaçınmazlar. Ülkede birkaç büyük mağaza olmasına rağmen Gratis ve Watsons fark yaratıyor. Her iki marka da kendi bünyesinde üretilen geniş bir ürün kataloğuna sahiptir ve en önemli bölgelerde fiziksel olarak varlık göstermektedir. Google'da aramaya gerek yok çünkü uluslararası alanda iyi biliniyorlar. Gratis ve Watsons'ın kökenleri çok farklı olsa da, her iki zincir de yıllar içinde sadakat oluşturmuş ve bir pazarlık savaşına girmiştir. Ancak kesin olan şu ki, her iki marka da satış stratejileri üzerinde çok iyi çalışıyor ve stokları yerleştirmek için büyük sezonluk satışları tercih ediyor. Gratis mi Watsons mı? İşte her iki zincirin en güçlü noktaları.

Gratis

Gratis, ülke çapında 600'den fazla mağazasıyla Türkiye'nin en büyük kozmetik perakendecisidir. Mağazalarında dünyanın en prestijli markalarının kaliteli kozmetik, hijyen, diş bakımı ve wellness ürünlerini bulabilirsiniz. Gartis'in güçlü yanlarından biri de Noel, Sevgililer Günü, Anneler Günü veya Babalar Günü gibi özel günlerde çok iyi indirimler yapmasıdır. Yarı fiyatına parfümler ve yeni bir ürün piyasaya sürüldüğünde kombinasyonlar var. Örneğin: parfüm, krem ve oje. Gratis'te birçok premium marka bulunuyor. Bunlar arasında Orien, LYKD, Himalaya, Bee Beauty, Pigeon, John Frieda, Wet n Wild, Dalin, Rexona, Gillette, Schwarzkopf, Nokta, Neutrogena, Nivea, Life, Splat, Listerine, Inecto, Water Topo, Beaulis, Eklips yer alıyor. Gratis'te özel avantajlar elde etmenin en iyi yolu, web sitesinde bir kullanıcı oluşturmaktır. Özel indirimlere, premium koleksiyon çekilişlerine ulaşabilir, yeni ürünlerini, koleksiyonlarını ve kataloglarını inceleyebilirsiniz.

Watsons

Watsons, Gratis ile eşit şartlarda rekabet etmektedir. Çok çeşitli güzellik ürünleri ve diğer kozmetik ürünleri sunmaktadır. Makyaj malzemeleri, saç bakım ürünleri, sağlıklı yaşam ürünleri, uçucu yağlar ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Şirket, tüm dikkatini ürünlerin kalitesinin yanı sıra müşteri sadakati oluşturmasını sağlayacak pazarlama stratejisine de veriyor. En iyi kişisel bakım ürünlerini uygun fiyatlarla almak için bir outlet'e gidin. Düşük fiyatlarıyla öne çıkan bir zincirdir ve genellikle önemli tarihler için çok iyi teklifleri vardır. Web sitelerine göz atarsanız, %50'ye varan indirimlerle ürünler bulabilirsiniz. Buna ek olarak, fiziksel mağazalardan satın alırsanız büyük avantajlar vardır. Watsons'da Nyx Professional Makeup, Maybelline New York, L'Oréal, Flormar, Deborah Milano, LA Colors, Pastel, Rimmel London, Essence, Nivea, Neutrogena, Garnier, OGX, Elseve gibi markaları bulabilirsiniz. Ayrıca Frudia, Camu, Ashley Joy, Sarah Parker, Wabi-Sabi ve Watsons gibi birçok özel markanın da satışını yapmaktadır.

Indirimler 365 size Türkiye'deki favori kozmetik mağazalarının indirim kataloglarını getiriyor. Uygun fiyata birçok cilt bakım ürünü ve parfüm var. Bu fırsatı kaçırmayın!

 

- 3 min

Share
Pazarlık savaşı: Gratis vs. Watsons

English Home'un değerli seçimleriyle uygun fiyatlı şıklığı keşfedin

English Home, ev için pratik ve uyarlanabilir mobilyalar satın almanın yanı sıra ev aletlerini ve evi süsleyecek her türlü dekorasyonu stoklamak için Türkiye'nin favori zincirlerinden biridir. Diğer büyük çok uluslu zincirlerden çok uzakta değildir ve ev geliştirme meraklıları için bir DIY cennetidir. Bu rehberde English Home tarafından satılan, gerçekten uygun fiyatlı ve zarif bazı ürünleri öneriyoruz. Öyle ki, gerçek bir kelepir olduklarını söyleyebiliriz.

Akrilik örme puf

Puflar oturma odanız için en çok yönlü mobilyalardır. Koltuk olarak, koltukta ya da kanepede otururken ayaklarımızı dinlendirmek için, yan sehpa olarak ve hatta evde egzersiz yapmak için bile kullanılabilirler. Asla modası geçmeyen ve nereye yerleştirirseniz yerleştirin sıcaklık ve konfor getirecek zamansız bir klasik İsveç pufudur. Kışın, süper bir ev atmosferi elde etmek için üzerine bir battaniye yerleştirin. Bu model English Home'da çeşitli renklerde ve 1000 Türk Lirası'na satılıyor.

Aynalar

Çıplak bir duvarla karşılaşmak, bir ressamın kullanılmamış bir tuvalle ya da bir yazarın boş bir kağıtla karşılaşmasıyla aynı tıkanıklığı yaratabilir. Ancak her üç durumda da kendinizi yaratıcılığın kollarına atmanız gerekir. Alanı aşırı doldurmak istemiyorsanız ayna her zaman iyi bir çözümdür. English Home'da her şekil ve boyutta ve çeşitli fiyatlarda aynalar bulunmaktadır. Bizim favorimiz? Lavabonun üzerinde duran ve sadece 560 Türk Lirası'na mal olan asma ayna.

Minderler

Odalarınızı dönüştürmenin en kolay yollarından biri kırlentler eklemektir. Bir renk ya da desen değişikliği, anında mekanı baştan yaratır. Evinizin dekorasyonunda çok büyük bir öneme sahiptirler. Çok sevdiğiniz kanepenize eşlik etmek ya da yatağınıza büyülü bir dokunuş katmak için ideal aksesuarlardır. English Home'da çok sayıda yastık bulacaksınız: yuvarlak, kare, dikdörtgen, baskılı.

Kilimler

Halılar evinizin olmazsa olmazlarıdır. Herhangi bir oturma odası veya yatak odası için güzel bir eklentidir ve bir tane satın almak için çok para harcamanıza gerek yoktur. Tüm renklerde ve fiyatlarda mevcutturlar. English Home'dan Ronita Cotton Rug 50x80 Cm Cream'i seçtik. Fiyatı 179 Türk Lirası.

Lambalar

İster evde çalışıyor olun ister çok iyi bir aydınlatmaya sahip olmayı seviyor olun, şık lambaları kaçıramazsınız. Evinize özel bir dokunuş katacak ve sıcak ışıklarıyla her zaman kendinizi iyi hissedeceksiniz. English Home'da çok çeşitli lambalar bulunmaktadır: zemin lambaları, masa lambaları, tavan lambaları. Neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin ve sizin ve eviniz için doğru olan lambayı seçin.

Indirimler 365, Türkiye'deki favori dekorasyon mağazalarınızın tüm teklif kataloglarını size getiriyor. English Home'un indirim ve satışlarından yararlanın ve evinizi şimdi yenileyin!

 

- 3 min

Share
English Home'un değerli seçimleriyle uygun fiyatlı şıklığı keşfedin

İnternette pazarlık avı: gizli fırsatlar

Noel yaklaşıyor ve hediye alışverişine başlayabilirsiniz. Tüm bütçeler için birden fazla seçenek var. Çok fazla harcama yapmak istemiyorsanız, tamamen orijinal olmasalar da insanlar tarafından kabul gören bazı hediyeler öneriyoruz. Aşırı harcamadan kaçınmak için internette pazarlık yapmak iyi bir seçenektir. O özel kişinin ne istediğini bulmaya çalışın. Ancak bunu yapmak istemiyorsanız, bir araya getirdiğimiz seçkiden seçim yapabilirsiniz. Türkiye'de her şeyi ve en uygun fiyata bulabileceğiniz bu tarihe özel fırsatlar sunan mağazalar var.

Kablosuz şarj cihazları

Pratikte, Qi standardı kablosuz şarj cihazları için en yaygın standarttır. Kişinin telefonu kablosuz şarja izin veriyorsa, Qi standardı ile uyumlu olacaktır. Ayrıca, bir perakendeciden tavsiye alabilmeniz için telefonun modelini ve markasını da not edin. Türkiye'deki çeşitli mağazalarda her türlü kablosuz şarj cihazını bulabilirsiniz: taban, dock veya mat şeklinde ve akıllı saatlerin şarj edilmesine izin vermek gibi diğer işlevleri birleştiren şarj cihazları.

Spor ayakkabılar

Mevsimsel değişikliklerle birlikte, ayakkabıların da dahil olduğu komple bir dolap yenilemesi yapmak her zaman yaygındır. Hediye olarak spor ayakkabı vermek iyi bir seçenektir ve hata yapmamak için siyah, beyaz veya gri gibi dikkat çekmeyen bir renk almanızı öneririz. Seçenekler sonsuzdur ve floresan renkler çok modadır. Ancak her durumda, ayakkabılarınızı her zaman değiştirebilirsiniz. Spor ayakkabılarda birinci sınıf bir gelişim sağlayan birçok marka var. Çeşitlilik geniş olsa da bütçenize göre satın alabilirsiniz.

Yastık seti

Noel tasarımlı yastıklar çocuklar için her zaman bir klasiktir ve hediye olarak bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Ayrıca, birçok insan tatil için evlerini dekore etmeyi sever ve yastıklar mekana özel bir dokunuş katacaktır.

Yapbozlar

Yapbozlarla çocuklar ince motor becerilerini geliştirir, el-göz koordinasyonunu artırır, konsantrasyon ve sabır egzersizi yaparlar. Ayrıca problemleri stratejilerle ve yapılandırılmış bir şekilde çözmeyi öğrenirler, bu da parçaların tekrarlayan sınıflandırılmasıyla elde edilen bir şeydir. Birden fazla çocuğunuz varsa, birlikte oynayabilmeleri ve montajda işbirliği yapabilmeleri için ideal bir hediyedir. Parça sayısı çocuğun yaşına göre değişir. Yapboz bittiğinde, görüntünün üzerine hafif bir kat yapışkan koruyucu uygulayabilir ve ardından çerçeveleyebilirsiniz.

Parfümler

Parfümler çok kişisel olsa da, o kişinin en çok hangisini sevdiğini önceden öğrenebilirsiniz. Bazı insanlar meyveli kokuları tercih ederken, diğerleri çiçeksi ya da sadece ikisinin bir kombinasyonunu tercih eder. En büyük mağazalarda çok çeşitli parfümler bulabilirsiniz. Bazıları zaten markanın ticari markasıdır, ancak Anneler Günü veya Noel gibi tarihler için her zaman yeni sürümler vardır.

Indirimler 365, Noel için Türkiye'deki favori mağazalarınızdan en iyi indirimleri içeren tüm katalogları size getiriyor. Acele edin!

 

- 3 min

Share
İnternette pazarlık avı: gizli fırsatlar

Black Friday 2023: İhtiyacınız olan her şey için en iyi fırsatlar

Kara Cuma'nın geldiğini duyduğumuzda hepimiz heyecanlanırız. Ancak, bazı seçenekler önermeden önce, tekliflerden en iyi şekilde yararlanmanıza ve paranızı ihtiyacınız olmayan şeylere harcamamanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarını dikkate almak önemlidir.

Kara Cuma için hazırlık

Size bazı ön tavsiyelerde bulunmak istiyoruz çünkü çoğu zaman fırsatların gerçekten iyi olup olmadığını bilmemekten, yanıltıcı olmalarından veya bazen gereksiz şeyler satın alıp ihtiyaçlarımızı unutmaktan şikayet ettiğimizi anlıyoruz. İşte bu yüzden öneriyoruz:

  • Önceden Plan Yapın: Satın almak istediğiniz ürünlerden oluşan bir alışveriş listesi oluşturun. Bu, odaklanmanıza ve dürtüsel satın alımlardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır. Odaklanın, sirenlerin sizi başka tekliflerle çağırmasına izin vermeyin!

  • Bir Bütçe Belirleyin: Ne kadar harcayabileceğinizi belirleyin ve buna sadık kalın. Fırsatlara kendinizi kaptırmak kolaydır, ancak aşırı harcama yapmak finansal strese yol açabilir.

  • Önceden Araştırma Yapın: Fırsatları ve indirimleri önceden araştırın. Birçok perakendeci Kara Cuma reklamlarını etkinlikten haftalar önce yayınlar. İyi bir anlaşma yaptığınızdan emin olmak için fiyatları karşılaştırın ve yorumları okuyun.

Bununla birlikte, öne çıkan bazı teklif ve ürünlere geçelim.

Teknoloji

Bu kategori her zaman bu tarihte en çok arananlardan biridir. Bu nedenle, cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlar için bazı seçenekleri değerlendirmenize sunuyoruz. Teknolojimizi yükseltmek ve işimizi ve boş zamanlarımızı geliştirmek için her zaman iyi bir zamandır.

Galaxy Z Flip 5, bu Kara Cuma'da kaçırmamanız gereken bir ürün. Bu modern ve güçlü akıllı telefon, teknolojik cephaneliğimizde gerçek bir sıçrama. Güçlü bir işlemci ve 8 GB RAM ile Samsung'un bir özelliği olan mükemmel kamera kalitesiyle birleştiğinde, birinci sınıf bir telefon. Memnuniyet garantili bir satın alma.

Dizüstü bilgisayarlara gelince, Lenovo lider bir marka. Mükemmel fiyat-kalite oranına sahip bir ürün Ideapad 3. Ryzen 7 5700 işlemci ve 12GB RAM ile bu ürün bize iş için büyük bir güç sağlıyor ve ekipmanımızı birkaç yıl boyunca yenileyebiliyor.

Oyun

Oyuncular şüphesiz teklifleri bekliyor ve bir konsol edinmek için harika bir zaman olduğunu biliyor.

Bu bağlamda, hala doğru anı bekliyorsanız PS5 almak için harika bir zaman. Üzerinden birkaç yıl geçmiş bir konsol olmasına rağmen, mükemmel grafikleri ve özel oyunlarıyla hala çok güncel. Sony şüphesiz oyuncular için yüksek kaliteli bir ürün üretti ve bu da onu bir oyun bilgisayarına yatırım yapmak istemeyenler için harika bir seçenek haline getiriyor.

Öte yandan, sadık bir PC oyuncusuysanız, monitörünüzü yükseltmek isteyebilirsiniz. MSI Optix G241 oyun monitörü, oyun performansınızı artırmak için mükemmel bir tekliftir. 1ms tepki süresi ve 144Hz yenileme hızıyla, oyun kurulumunuzu optimize etmek için kesin bir üründür.

Bu fırsatların size yardımcı olacağını umuyor ve tüm kataloglarımızda daha birçok ürünü keşfetmek için sizi indirimler365'i ziyaret etmeye davet ediyoruz.

 

- 3 min

Share
Black Friday 2023: İhtiyacınız olan her şey için en iyi fırsatlar

Decathlon: spor ekipmanları ve giysilerinde en iyi fırsatlar

Decathlon sadece spor ürünlerinde lider bir şirket değil, aynı zamanda kendini inovasyona adamış bir şirkettir. Türkiye'de 2006 yılından bu yana şubeleri bulunan Decathlon, web sitesine ek olarak 40'tan fazla lokasyona ulaşmıştır. Bu nedenle, tüm kataloglarında en iyi fırsatları ve indirimleri bulabilmeniz için size bu kılavuzu sunmanın önemli olduğunu düşündük.

Futboldan boksa ve bisiklete kadar Decathlon bize yüzlerce ürünü en iyi fiyatlarla sunuyor. Ödeme planları, satın alma yaparken esnekliğe ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçenektir. Şimdi yapmanız gereken tek şey, ihtiyaçlarınıza en uygun fırsatları birlikte analiz etmek.

Ayakkabı

Şüphesiz, ihtiyacınız olan ayakkabıyı satın almak için mükemmel bir zaman. Koşu, günlük giyim veya gündelik görünüm için her zaman gerekli olan ayakkabılar hayatımızın önemli bir parçasıdır. İşte bu yüzden ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebileceğiniz bu seçenekleri sunuyoruz.

Patikalarda ve ormanlarda yürüyüş yapmaktan hoşlanıyorsanız, Quechua'nın NH100 ayakkabıları size eşlik etmek ve en üst düzeyde konfor sunmak için tasarlanmıştır. Hafif ve zeminde mükemmel tutuş sağlayan bu ayakkabılar aynı zamanda son derece dayanıklıdır. Eğer bir yürüyüş tutkunuysanız bu fırsatı kaçırmayın.

Amatör bir futbolcu musunuz? Birden fazla krampona sahip olmaktan hoşlanıyor musunuz? Kipsta'nın Agility 100 modelini edinme fırsatını kaçırmayın. Sentetik çim için üretilen bu kramponlar, güvenliğinizden ödün vermeden sert yüzeylerde en iyi ayak korumasını sunar. Her oyuncu sakatlanmalardan kaçınmanın önemini bilir ve ayakkabılar bu hedefe ulaşmada çok önemli bir müttefiktir.

Pantolonlar

Size her zaman çok yönlü bir seçenek, çeşitli aktiviteler için kullanılabilecek bir şey sunmak isteriz. Bu nedenle 500-fitness pantolon, egzersizin yanı sıra alışveriş veya rahat yürüyüşler için de uygun, süper rahat ve uyarlanabilir bir seçimdir. Dar kalıpları ve abartısız renkleri onları her türlü durum için uygun hale getirir. İnternetteki en iyi fiyat-kalite seçeneklerinden birini kaçırmayın.

Koşmayı seven kadınlar için bir seçenek de Purple-Dry spor pantolon. Kalenji, terleme için mükemmel olan hafif malzemesi ve çabuk kuruyan teknolojisi ile bize son derece rahat ve farklı bir giysi sunuyor. Dikkate alınması gereken gerçekten çekici bir seçenek.

Sweatshirtler

Kadınlar için Dreamscape SNB HDY kapüşonluyu sunuyoruz. Bu kapüşonlu üst, soğuk havalarda ikinci katman olarak, sıcak havalarda ise son katman olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Daha fazla hareket özgürlüğü için fermuarlı bir cebe sahip, nefes alabilen, hafif ve esnek bir kapüşonlu üsttür. Dikkate alınması gereken gerçek bir mücevher.

Erkekler için Quechua'nın NH150 sweatshirt'ü grinin iki tonunda (açık ve koyu) gelir. Yarım fermuarlı, kapüşonlu ve çevre dostu bir tasarıma sahip olan bu sweatshirt, mevsim geçişlerinde doğa yürüyüşleri sırasında sıcaklık sağlamak için yaratıldı. Cepleri olan çok rahat bir sweatshirt, önemsiz gibi görünebilir, ancak kendimizi ne sıklıkla cepsiz buluyoruz?

Bununla birlikte, size yardımcı olabilmiş olmayı umarak rehberimizi sonlandırıyoruz. Ancak yine de en iyi seçenekleri keşfetmek istiyorsanız, sizi indirimler365'i ziyaret etmeye ve en iyi fiyat ve tekliflerin tadını çıkarmaya davet ediyoruz.

 

- 3 min

Share
Decathlon: spor ekipmanları ve giysilerinde en iyi fırsatlar

Kapadokya'nın yeraltı şehirleri: bir mühendislik harikası

1963 yılında Türkiye'nin Nevşehir ilinde bir adam evinin bir duvarını yıktı. Bunu yaptıktan sonra gizemli bir oda keşfetti. Kazmaya devam etti ve kısa süre sonra mağara benzeri başka odaların da bulunduğu karmaşık bir tünel sistemi keşfetti. Keşfettiği şey, henüz kendisinin de bilmediği, Türkiye'nin orta Anadolu bölgesindeki Kapadokya bölgesinin bir parçası olan Derinkuyu'nun antik metro kentiydi. Ayrıntılı metro ağı küçük girişler, havalandırma bacaları, tüneller ve bağlantı geçitleri içeriyordu. Burası binlerce yıl önce Kapadokya'da kayaya oyulmuş düzinelerce metro şehrinden biriydi. Yüzyıllar boyunca gizlenmiş olan Derinkuyu metro şehri en derin olanıdır. Türkiye'nin Anadolu'daki Kapadokya bölgesi volkanik tarih açısından zengindir ve yaklaşık 1000 m yüksekliğinde bir plato üzerinde yer alır. Bölge milyonlarca yıl önce küle gömülmüş ve bugün görülen lav kubbeleri ve ham piramitler oluşmuştur. Tortul kayaların aşınması delikli kuleler ve taş minareler bırakmıştır. Derinkuyu 18 kat tünelden oluşmaktadır. Şehrin kesin inşa tarihi tartışmalıdır, ancak Atinalı Xenophon tarafından MÖ 370 civarında yazılan "Anabasis", Derinkuyu'ya atıfta bulunan en eski yazılı eserdir Kapadokya'nın metro şehirlerinin gerçek bir mühendislik harikası olduğunu söylemek.

Kapadokya'daki metro şehirleri

Derinkuyu

Derinkuyu metro kenti bugünkü durumuna Roma döneminde ulaşmıştır. Metro kenti adını Yunanca Malakopea olarak adlandırılan kentten almıştır. Metro kentinin devasa havalandırma bacası aynı zamanda yüzeyde yaşayan insanlar için bir su kuyusuydu.

Kaymaklı

Nevşehir'e yaklaşık 19 kilometre uzaklıkta bulunan Kaymaklı metro kenti 1964 yılında turizme açılmıştır. Bu şehir, tamamen şehri oluşturan ve birçoğu bugün hala depo, ahır ve kiler gibi amaçlarla kullanılan çok sayıda tünel etrafında inşa edilmiştir.

Mazı

Eski adı Mataza olan Mazı Köyü'nde bulunan bir metro şehridir. Metro şehri Ürgüp'ün 18 kilometre güneyinde yer almaktadır. Sekiz katlı metro şehri, Mazı köyünün batı tarafındaki dik bir yamaçta yer almaktadır.

Özlüce

Özlüce, Türkiye'de en çok belirsizlik yaratan metro şehirlerinden biridir, çünkü halka ancak yakın zamanda açılmıştır. Bu mağara sisteminin temel özelliği, sadece bir kata sahip olmasına rağmen boyutlarının muazzam olmasıdır. Yani, çok geniş bir alanı kaplayan salonlara, tünellere ve antik evlere sahip.

Özkonark

Türkiye'deki diğer 37 metro şehrine kıyasla küçük bir metro şehridir, çünkü sadece bir katı vardır. Yine de, binlerce insanın uzun süre yaşaması için tasarlanan tünel ve galerilerin büyük bağlantıları sayesinde tarihi, kültürel ve turistik cazibesi şüphesizdir.

Indirimler 365, Türkiye'deki favori mağazalarınızın tüm indirim kataloglarını size getiriyor. Ancak sitemizi ziyaret ederseniz, Kapadokya'nın Yeraltı şehirleri gibi ülkenin tüm doğal harikalarını da keşfedebilirsiniz. Çok güzel!

 

- 3 min

Share
Kapadokya'nın yeraltı şehirleri: bir mühendislik harikası

Macera arayanlar için Türkiye'de ziyaret edilecek en iyi yerler

Eğer bir macera tutkunuysanız, Türkiye ideal bir destinasyondur. İstanbul'un ötesinde, bu fantastik ülkede görülecek daha birçok yer var. Güzel şehirleri, önemli arkeolojik alanları, harika doğal manzaraları ve güneşin altında uzanarak dinlenebileceğiniz cennet gibi plajları ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul

Roma, Bizans ve Osmanlı imparatorluklarının eski başkenti, Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri ve Türkiye'nin en çok ziyaret edilen yeridir. Dünyanın başlıca harikalarından biri olan Sultanahmet Camii veya Ayasofya gibi etkileyici tapınakları, İstanbul'un pitoresk Kapalı Çarşısı gibi hareketli yerleri veya Topkapı Sarayı gibi görkemli binaları ziyaret edebileceğiniz gerçek bir şehir harikası.

Kapadokya

İstanbul'dan sonra Türkiye'de en çok ziyaret edilen ve popüler olan yer Kapadokya'dır. Burası, yüzyıllar boyunca volkanik patlamalar ve rüzgar erozyonu tarafından yaratılan, kayalara kazılmış evlere ve Hıristiyanlara sığınak olarak hizmet eden şehirlere katılan, bacaları andıran ilginç oluşumlardan oluşan bir manzara ile karakterizedir. Oluşumlara verilen isim olan bu peri bacaları, ana aktivitelerden birinin bu Balon Gezisi olduğu Göreme şehrinde görülebilir. Gün doğumunda şehrin üzerinde uçacaksınız. Instagram'da yüzlerce fotoğraf gördüğünüze eminiz! Eğer gerçekten maceraperestseniz, sıcak hava balonu yolculuğu sizin için bir deneyim olacaktır. Kapadokya'da yapılacak birçok aktivite ve görülecek yerler arasında, muhteşem antik fresklere sahip kayaya oyulmuş kiliseleri görebileceğiniz Göreme Açık Hava Müzesi'nde bir yürüyüş turunun yanı sıra şehrin manzara noktasını, Uçhisar Kalesi ve Ortahisar Kalesi'ni ve Derinkuyu ve Kaymaklı metro şehirlerini ziyaret etmenizi de öneririz.

Pamukkale

Bir süt ürünleri markasının, kız ve erkek çocukların turkuaz renkli beyaz havuzlarda yıkandığı ve oynadığı reklamını hatırlıyor musunuz? Bu reklam sayesinde Türkiye'nin en popüler ve ziyaret edilen yerlerinden biri haline gelen Pamukkale'de çekilmişti. Menderes Nehri'nin platosunda 160 metre yüksekliğindeki bir tepede yer alan bu alan bir Dünya Mirası Alanıdır. Sığ kaplıcalar ve kalsiyum karbonat ve kireçtaşından oluşan taşlaşmış şelaleler ile karakterizedir.

Likya Kıyısı

Eğer maceraperest plaj severlerdenseniz, burası sizin için mükemmel bir yer. Akdeniz'in mavi sularıyla yıkanan, Mermerli veya Konyaaltı gibi güzel plajlarla dolu güzel bir kıyı şerididir. Bölgenin ana turizm merkezidir ve ülkenin 500 kilometre uzunluğundaki en ünlü yürüyüş parkurunun bittiği yerdir. Likya Kıyısı, plajları üzerinde yamaç paraşütü yapabileceğiniz ve Kelebekler Vadisi'ni ziyaret edebileceğiniz güzel Ölüdeniz şehri, güzel Kaş, hayalet kasaba Kayköy, efsanevi Olimpos Dağı, Kekova adası veya Kleopatra, Patara ve Fethiye plajları gibi diğer önemli yerlere de ev sahipliği yapmaktadır.

Indirimler 365 sizi Türkiye'nin en iyi turistik yerlerine götürüyor. Hayatın tadını çıkarın!

 

- 3 min

Share
Macera arayanlar için Türkiye'de ziyaret edilecek en iyi yerler

Kendi kendinize tamir etmeyi öğrenmenin faydaları

Çok az şey bir profesyonel çağırmak zorunda kalmadan küçük bir ev arızasını onarmak kadar memnuniyet yaratır. Fazla deneyim sahibi olmadığımız bu tür işler zaman, çaba ve inanç gerektirir.

İşi bitirdikten ve sonucu gözlemledikten sonra, çok sevdiğimiz o kopmuş kemeri ya da çocuğumuzun en sevdiği oyuncağı tamir edebildiğimiz için kendimizi çok gururlu hissedeceğiz.

Büyükanne ve büyükbabalarımız, biraz özveriyle tekrar yeni gibi olabilecek nesneleri atmayı asla düşünmezlerdi. Kendi kendinize tamirat yapmak istiyorsanız, bazı temel aletler satın alın. Türkiye'de Tekzen ve Bauhaus gibi büyük mağazalarda çok sayıda alet bulabilirsiniz.

Kendi kendinize tamir etmeyi öğrenmenin faydaları nelerdir? En az beş tanesinden bahsedebiliriz.

Para tasarrufu

Genellikle basit onarımlar için bir profesyonel çağırırız ya da orta derecede iyi durumda olan eşyaları sırf biraz hasarı var diye çöpe atarız. Hem atmanın (yenisini almak için) hem de bir profesyonel çağırmanın ekolojik olduğu kadar ekonomik bir maliyeti de vardır.

Bazen sadece biraz hayal gücü veya bir öğreticiyi takip ederek minimal onarımlar yapmak yeterlidir.

Kişisel tatmin

İlk başta hayır diyeceğiz. Ancak onarıma daha aşina oldukça, her zaman bir şeyler yapılabileceğini anlayacağız. Bir profesyonele başvurmaya gerek kalmadan basit sorunları kendi başımıza denemek ve çözmek iyidir.

Çalışmaya başlamadan önce, bunun size çok pahalıya mal olacağını veya hatta yapamayacağınızı düşündüyseniz, tatmin daha da büyük olacaktır. İmkansız olduğunu düşündüğünüz bir şeyi yapabildiğinizi görmek kendinize olan güveninizi artıracaktır.

Fiziksel egzersiz

Eğilmek, hareket etmek, biraz fiziksel güç gerektiren işler yapmak. Kendin yap, hemen hemen herkesin ulaşabileceği küçük çabalar gerektirir ve bu da formda kalmanıza yardımcı olur.

Rahatlama

Kendin yap en popüler hobilerden biridir. Bizimki gibi stresli bir dünyada, ev onarımı gibi elle yapılan işleri yapmak günlük hayatın endişelerini unutmak için harika bir yoldur. Aynı zamanda yaratıcı bir eğlencedir ve birçok kişinin evde kalacağı bu yaz, bu eğlenceye başvurabilir ve tüm aile ile birlikte gerçekleştirebilirsiniz.

Çevre dostu

Nesneleri kullandığımız ve attığımız aşırı tüketim çağında, bu dinamiği kırar ve nesneleri kendi başımıza onarırsak gezegene yardımcı oluruz.

Ekstra mı? Evde küçük hasarları onarmaya başlamadan önce, ihtiyacınız olan şeylere sahip olduğunuzdan emin olmalısınız: biraz zaman, biraz sabır ve doğru aletler.

Bazı aletlerin kullanımı uzmanlık gerektirir ve güvenlik önlemleri alınmazsa tehlikeli olabilir. Son olarak, DIY'in bazı beceriler gerektirdiğini kabul edin, ancak iyi haber şu ki, bunlar pratikle kazanılır.

Indirimler 365 size Türkiye'nin önde gelen yapı marketleri ve hırdavat mağazalarının tüm indirim kataloglarını getiriyor. Kendin yap çok eğlenceli olabilir, ancak öğrenmeye istekli olmanız, doğru araçlara ve zamana sahip olmanız gerekir.

 

- 3 min

Share
Kendi kendinize tamir etmeyi öğrenmenin faydaları

Elektronik cihazlarda harika bir fırsat nasıl yakalanır

Elektronik eşyalar ev enerji maliyetlerinin %50'sinden fazlasını oluşturmaktadır. Bunları akıllıca kullanmak, bir sonraki enerji faturanızın değerini azaltmanıza yardımcı olacaktır. Ancak bu noktada elektronikleri satın alırken yapılan tasarruf ile kullanırken yapılan tasarruf arasında ayrım yapmalıyız. İlk adım, maaşınızdan ödün vermeden hangi bilgisayarı, tableti, televizyonu veya cep telefonunu istediğinizi iyi seçmektir. Elektronik cihazlarda nasıl büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz? İşte bazı ipuçları. Vatan Bilgisayar, Teknosa veya Vestel gibi Türkiye'nin büyük elektronik mağazalarında piyasadaki en iyi fiyatlarla çok çeşitli elektronik ürünler bulabilirsiniz.

Mağazadaki ve çevrimiçi fiyatları karşılaştırın

Aynı elektronik eşyanın her mağazada farklı fiyatı olabilir. Aradaki farkın birkaç avro olduğunu düşünmek kolay, ancak özel teklifler söz konusu olduğunda bunun ötesine geçebilir. Bu nedenle, farklı fiziksel mağazalardaki ve çevrimiçi sürümlerdeki fiyatları karşılaştırmak önemlidir. Mağazaların benzer modellere sahip olduğunu ancak fiyat veya özelliklerde küçük farklılıklar olduğunu göreceksiniz. Herhangi bir elektronik cihaz satın almadan önce kendinizi hazırlamanın en iyi yolu, önce çevrimiçi sonra da mağazadaki fiyatları karşılaştırmaktır.

Özel markaları ve ikinci markaları göz önünde bulundurun

Cihazlarınızı satın alırken tasarruf etmek için geleneksel markaların ötesine bakmanız gerekir. Piyasada özel markalar ve ikinci markalar bulabilirsiniz. Özel markalar, büyük zincirler tarafından kendi ürünleri olarak satılan markalardır. İkinci markalar ise tanınmış üreticilerin ek markalarıdır.

Teklifler sizi ikna etmesin

Çapaklar her zaman olumludur, ancak önce onları analiz etmeniz önerilir. Kullanmayacaksanız neden en iyi bilgisayarı satın alasınız ki? Daha küçük bir bilgisayarla aynı maliyette olsa bile, satın alma işlemi için daha fazla enerji ve muhtemelen daha fazla para harcayacaksınız. Elektronik eşya alımında tasarruf etmek için aşırı harcamadan kaçınmanıza yardımcı olabilecek iki alternatif daha vardır: eski cihazınızı satmak veya herhangi bir yenileme planı olup olmadığını araştırmak.

Ekstra bileşenleri göz ardı edin

Beyaz eşya satın alırken, muhtemelen ihtiyacınız olmayan "ekstralara" dikkat edin. Genellikle, kahve makinesindeki otomatik zamanlayıcılar veya çamaşır makinesindeki özel döngüler, nasıl kullanılacağını biliyorsanız büyük kolaylık sağlayabilir, ancak gerekli değildir. Şu anda cihazlarınızı gözden geçirip envanterini çıkarırsanız, özel ayarlarda maksimum kapasitelerini nadiren kullandığınız en az yarım düzine ürün bulacaksınız. İleride sorun yaşamamak için ihtiyacınız olanın en kullanıcı dostu, temel versiyonunu satın alın. Cihazınız için aklınızda özel teknik uygulamalar yoksa veya kılavuzları okumayı ve her makinenin tüm iç işleyişini keşfetmeyi seviyorsanız, en iyisi basit tutmaktır.

Indirimler 365 size favori mağazalarınızın indirim kataloglarını sunar, böylece elektronik eşyalarınızı aşırı harcama yapmadan yenileyebilirsiniz. Bütçenizden ödün vermemek için özetlediğimiz ipuçlarını aklınızda bulundurun. Türkiye'de ziyaret edilecek birçok önemli mağaza var.

 

- 3 min

Share
Elektronik cihazlarda harika bir fırsat nasıl yakalanır

Türkiye'nin hava koşulları için ideal bebek arabaları

Bebek arabası satın alma planınızı hamileliğin ilk birkaç ayı gibi erken bir dönemde yapmaya başlayın. Türkiye'de yazların çok sıcak ve az yağışlı, kışların ise çok soğuk, hatta kar yağışlı geçtiğini unutmayın. Önemli olana odaklanmanın ve bebek arabası satın alırken paranızın karşılığını en iyi şekilde aldığınızdan emin olmanın zamanı geldi. Ülkede Chicco gibi bebek eşyaları satma konusunda uzmanlaşmış birçok mağaza var. Burada çeşitli bebek arabaları bulabilir ve Türkiye'nin hava koşullarına en uygun olanı seçebilirsiniz. İlk olarak, iyi haber. Tüm bebek arabaları aynı amaca hizmet eder: bebeğinizi taşımak. İster kısa ister uzun yolculuklar olsun, bir bebek arabası, artık küçük olanı taşımak zorunda kalmayacak ebeveynler için bir mola olacaktır. Tasarım ve üretim malzemelerindeki yenilikler sayesinde bebek arabaları çok daha uzun ömürlüdür. Tek dezavantajı, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli bebek arabası modellerinin olmasıdır. Chicco tarafından sunulan listeye dikkat edin.

Beşikli bebek arabaları

Yeni doğanlar için tasarlanmıştır. Mobil beşik, saplı geleneksel bir beşiğin tüm avantajlarına sahiptir (tamamen düz bir sırtlık ve eğim yok, entegre tutamak, ayarlanabilir başlık, kilitlenebilir tekerlekler gibi), ancak aynı zamanda bebeğinizi dışarıda korumak için mükemmel olan yastıklı emniyet kemerleri gibi bazı ekstralar da içerir.

Seyahat Sistemi bebek arabaları

Bu, hızlı bir şekilde takılan bir yumurta içeren bebek arabalarını ifade eder. Bu, en popüler ve dayanıklı bebek arabası türüdür çünkü teknik olarak iki ürün bir arada olduğu için çeşitli avantajları vardır. Malzemeleri günlük aşınma ve yıpranmaya karşı daha dayanıklıdır.

Ultra hafif bebek arabaları

Bu ultra hafif bebek arabaları, geleneksel şemsiyeler gibi, sizin herhangi bir çaba sarf etmenize gerek kalmadan kendi başlarına katlanmalarını sağlayan ve alanın yalnızca üçte birini kaplayan bir mekanizmaya sahiptir. Çok küçük ve hafiftirler, koltukları az dolguludur. Malzemeleri onları her yere seyahat etmek için mükemmel kılar.

Koşu arabaları

Bebeklerini gezdirirken formda kalmaya devam etmek isteyen babalar için tasarlanmıştır. Bu tip bebek arabaları daha sportif bir tarza, daha geniş tekerleklere ve bisikletlere benzer manuel bir fren mekanizmasına sahiptir. Malzemeleri, küçük çocuğunuzla sabah koşuları için onları mükemmel kılar, ancak aynı zamanda en hantal olanlardan bazılarıdır. Eğer aktif bir ebeveynseniz, 6 aylık ve daha büyük bebekler için koşu arabalarını öneriyoruz. Hızda güvenlik söz konusu olduğunda, yukarıda da belirtildiği gibi, bu bebek arabaları manuel fren sistemleri, arazi tasarımına sahip güçlendirilmiş tekerlekler, yatar koltuklar ve hidrofobik malzemeler gibi teknolojilere sahiptir. Eğer pratik bir ebeveynseniz, ultra hafif bebek arabaları tam size göre. Her ikiniz de zamanın %90'ında evde olmadığınız sürece, bebeğinize gerekli ilgi ve bakımı sağlamak için önemli miktarda zaman harcayacaksınız ve buna hareketlilik konusu da dahildir. Bu nedenle, kendi kendine "monte edilebilen" ve taşıması kolay, pratik ve kullanışlı bir bebek arabasına (yaklaşık 3 ila 6 kilo) sahip olmak sizi rahatlatacaktır.

Indirimler 365 size Türkiye'deki tüm bebek malzemeleri mağazalarının kataloglarını getiriyor. Göz atın ve fazla harcamayın.

 

- 3 min

Share
Türkiye'nin hava koşulları için ideal bebek arabaları

BİM mi Migros mu? Hangi süpermarkette en iyi fırsatlar var?

Türkiye'de çok çeşitli süpermarketler var. Ancak ürün çeşitliliği, kalitesi ve promosyonlarıyla ülkede fark yaratan iki zincir var: BİM ve Migros. Bu mağazalarda çok sayıda ürün, iyi fiyatlar ve gerçekten cazip sezon indirimleri var. Her alışverişçi zevkine veya sadakatine göre belirli bir zinciri seçecek olsa da, bu iki süpermarketten hangisi en iyi fırsatlara sahip? Hiçbir fırsatı kaçırmamak ve fiyatları karşılaştırmak için yayınladıkları günlük ve aylık yayınlara dikkat etmek çok önemlidir. Türklerin çok fazla harcama yapmasına neden olan sezon değişikliği için dolapları yeniledikten sonra, bu iki büyük mağazanın promosyon ve tekliflerine dikkat etmek önemsiz bir konu değil. Cüzdanı rahatlatmak, ay sonuna borçsuz ve kişisel bir hevesle yatırım yapabilecek bir miktar parayla ulaşmak için çok önemli olacaktır.

Migros

Migros'ta meyve-sebze, kahve, yağ, atıştırmalıklar, şekerleme, taze makarna, ekmek, et, tavuk, balık, dondurulmuş gıdalar, temizlik ve kişisel hijyen ürünleri, küçük ev aletleri, evcil hayvan maması ve daha birçok ürün bulabilirsiniz. Migros'ta her zaman daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Migros her hafta gıda ve gıda dışı ürünler için çok sayıda promosyon sunar. Ayrıca gıda fırsatlarının yanı sıra temizlik ürünleri ve ev aksesuarları, bahçe aletleri ve kendin yap ürünlerinde de indirimler var. Migros online mağazasında indirimler %50'ye kadar çıkmaktadır. En son Migros tekliflerini ve promosyonlarını kataloglarımızda da bulabilirsiniz. Haber bültenlerine abone olarak veya Migros'u sosyal ağlarda takip ederek en son haberlerden haberdar olmak mümkündür. Bir artı? Migros'un mobil uygulaması sayesinde müşteriler büyük indirim ve promosyonlardan yararlanabiliyor.

BİM

BİM'de de seçenekler çok çeşitlidir. Meyve ve sebzeler, atıştırmalıklar, tatlılar, taze yiyecekler, kendin yap ve hediyelik eşyalar, evcil hayvan yiyecekleri, bitkiler, kahve ve çay, küçük ev aletleri, parti ürünleri, banyo malzemeleri, bahçe aletleri, sırt çantaları ve okul malzemeleri gibi her şeyi en iyi fiyata bulabilirsiniz. BIM, bu süpermarkette alışverişi normalden daha da ucuz hale getiren özel haftalık promosyonlar sunmaktadır. Tüm bölgedeki en büyük perakende zincirlerinden biri olarak müşteriler, diğer süpermarketlere kıyasla çok daha fazla markanın ürünlerini bulabilmektedir. Ayrıca fiziksel mağazalarında birçok özel avantajdan da yararlanabilirler. BIM'in haber bültenine şimdi abone olun ve daha fazla teklifi kaçırmayın. En son haberleri ve promosyonları doğrudan gelen kutunuza alacaksınız. Web sitelerine göz atarsanız, seçili ürünlerde harika promosyonlar bulacaksınız. Bir artı? Sezonluk satışlara dikkat edin ve iki kat daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Süpermarkette mümkün olduğunca çok tasarruf etmek için önünüzde birçok fırsat var. Migros ve BİM tekliflerini kontrol etmek ve Türkiye'de fiziksel varlığı olan bu iki büyük zincirden birini seçmek meselesi olacaktır.

Indirimler 365 size Türkiye'deki başlıca süpermarketlerin tüm indirim kataloglarını getiriyor. Fırsatı değerlendirin

 

- 3 min

Share
BİM mi Migros mu? Hangi süpermarkette en iyi fırsatlar var?
REKLAM

Güzellik rutininiz için uygun fiyatlı ürünler

Mükemmel bir cilde sahip olmak için çok para harcamanıza gerek yok. Kişisel bakıma ayıracak vaktimiz olmadığı için sık sık ihmal ettiğimiz birkaç ürünü günlük rutininize dahil etmeniz yeterli olacaktır. Bütçenizden ödün vermeden güzellik rutininizi iyileştirmek istiyorsanız, aşağıda liste halinde sunduğumuz ürünleri deneyebilirsiniz. Cildinizin çok daha genç görünmesini sağlayacak bu ürünleri Türkiye’de Farmasi, Avon, Sephora ve Cosmetica gibi kozmetik firmalarında uygun fiyata bulabilirsiniz.

Temizleyici kremler

Yüz temizleme ürünleri çeşitlilik gösterir. Farklı cilt tiplerine uyan ve aynı zamanda tüm nitelikleri karşılayan tek bir ürün yok ne yazık ki. Bazı ürünler aşırı derecede yağlandırıcı, bazıları ise çok asidik veya alkalin olabilir. Cilt tipinize uygun bir krem seçmek oldukça önemlidir, yüzün tahriş olmasını önlemek adına yumuşak bir dokuya sahip olması gerekir. Nemlendirici tonik losyon ile birlikte kullanılması önerilir.

Güneş Kremi

Güneş ışınlarına sürekli maruz kalmak cilde zarar verir. Bir sahil beldesinde çalışıyorsanız ve neredeyse zamanınızın tümünü dışarıda geçiriyorsanız, iyi bir güneş kremi kullanmak güneş yanıklarından kaçınma konusunda oldukça etkili olacaktır. Açık tenler aşırı soğuğa karşı bile çok daha hassastır. Kışın koruyucu kullanmak yüzünüzün nemli kalmasını sağlayacaktır. Piyasada farklı faktörlere sahip güneş kremleri, çocuklara özel güneş kremleri ve hatta kompakt güneş kremleri bulunmaktadır.

Micellar Su

Göz kapakları ve dudaklar da dahil olmak üzere, yalnızca pamuğu suya batırarak ve yüzünüzü nazik, dairesel hareketlerle silerek temizleyebilirsiniz. Tüm kiri ve makyajı temizledikten sonra yüzünüzü soğuk veya ılık suyla yıkayın.
Micellar suyu sürdükten sonra yıkamak isteğe bağlı olsa da, kalan kirleri temizlemek için önerilebilir. Aynı zamanda cildi sıkılaştırır ve nemlendirir.

Dudak balmı

Dudak balmı cildiniz için harika bir dosttur ve birden fazla kullanım alanı bulunur. Makyajı düzenlemeye, silmeye veya kaşlarınızın mükemmel görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz. Nasıl mı? Dudak balmını kaşlarınıza sürerseniz çok daha bakımlı görüneceklerini fark edeceksiniz. Aslında dudak balmının asıl kullanım amacı güneşe, rüzgara veya soğuğa maruz kalmanın neden olduğu dudak kuruluğunu iyileştirmek ve onarmaktır. Dudağın iyi bir şekilde korunması için güneş koruması en az 15 faktör olmalıdır.

Makyaj Temizleme Suyu

Süre sıkıntımız olduğunda makyaj temizleme suyu imdadımıza yetişiyor. Makyajımızı hızlı bir şekilde temizleyebilmek için kullandığımız bu ürünler kalıntıların %100’ünü değil, yalnızca yüzeysel olarak temizlerler. Yüzümüzü derinlemesine temizleyebilmemiz için için başka bir tamamlayıcı kullanmamız gerekir. Tüm kirleri temizlediğinizden emin olmak için yüzünüzü bol sabun ve suyla yıkamanızı, ve bir yüz toniği ve nemlendirici uygulamanızı öneririz. Makyaj temizleme pamuğunu gereğinden fazla kullanmayın ve daha pürüzsüz bir cilt elde etmek için rutini uygulamaya devam edin.

İndirimler 365 Türkiye’de bulunan favori kozmetik mağazalarının özel teklif kataloglarını sizlere sunuyor. Güzellik rutininizi düzenli olarak takip edin ve çok fazla para harcamadan cildinizdeki değişiklikleri fark etmeye başlayın. Kendinize bir şans verin ve zaman ayırın. Daha fazla beklemeyin!

 

- 3 min

Share
Güzellik rutininiz için uygun fiyatlı ürünler

Yemeklerinizi güzelleştirecek 5 ucuz baharat

Türklerin baharatlı yemekleri sevdiği bilinen bir gerçektir. Bazen en basit noodle’ı bile doğru baharatları kullanarak en lezzetli yemeğe dönüştürebilirsiniz. Lezzetli bir yemek yapmak için iyi bir şef olmanıza gerek yok. İpuçlarına dikkat etmek ve yemeğe yakışacak uygun baharatları seçmek önemli bir unsurdur. Metro, Migros, Carrefour ve Mopaş gibi büyük süpermarketlerde çok fazla çeşit bulunur. Tüm marketlere uğrayabilir ve bunları deneyebilirsiniz, veya internetten satın alabilirsiniz. Bu rehberde size mutfağınızda mutlaka bulunması gereken baharatları göstereceğiz.

Kekik

Dünya çapında kullanılan bir numaralı baharattır ve çok farklı şekilde kullanılabilir. Kaliteli bir zeytinyağı ve çeşitli peynir türleri ile birlikte pizzalarda kullanılabilir. Kekik ayrıca sebzeli tavuk şiş, noodle, provoleta ve hatta bir çorbada bile kullanılabilir. Ete çok fazla tuz eklemek istemiyorsanız, ekstra bir lezzet katmak için iyi bir seçenek olabilir. 100 gram kekiği 60 TL’den daha az bir fiyatla satın alabilirsiniz.

Karabiber

Karabiber tuzun yanında en çok kullanılan baharat türüdür ve çok fazla yemekte ve sunumda kullanılır. Sofrada damağınızı şenlendiren ve mükemmel bir lezzeti elde edebilmenizi sağlayan bir üründür. Et ve balıklara çok yakışmakla birlikte, aynı zamanda sos, et suyu, salata sosu ve lezzet artırmak istediğiniz diğer tüm yemekleri hazırlarken kullanabilirsiniz. Karabiberin bir kilosu 203 TL’dir.

Köri

Köri her türlü ete yakışır. Örneğin çok basit ve lezzetli bir tarif olan körili ve ballı kaburga yemeği kısa sürede kolayca hazırlayabilir ve lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Diğer bir mükemmel kombinasyon da körili mercimek çorbasıdır, özellikle Türkiye’nin dondurucu soğuğunda içinizi ısıtır. Sıradan bir akşam yemeği için mangolu köri soslu tavuk hazırlamanızı önerebiliriz. Köriyi 142,69 TL’ye satın alabilirsiniz.

Toz acı biber

Toz acı biber ete, balığa, sebzeye, güveç yemeğine ve çorbalara çok yakışır. Toz biberin acısı yemeğe acımsı ve biraz yakıcı bir dokunuş verir. Daha az yoğunlukta bir tat istiyorsanız baharatı yemeğin başında ekleyin, bu sayece acılığını biraz kaybedebilir. Toz acı biber Güney Amerika'nın karakteristik bir ürünü olsa da, yavaş yavaş Avrupa ve Asya pazarlarında da yerini almıştır. Meksikalılar genellikle acı biber ve acı dolmalık biberin krallarıdır, ama bu baharat farklı yemek türlerine ve damak tatlarına da uyum sağlamayı başarmıştır. Birinci sınıf toz biberin fiyatı 81,55 TL’ye karşılık gelebilir.

Muskat

Kroket ve diğer tariflerin hazırlanmasında yaygın olarak kullanılan ve beşamel sos tarifinin bir parçası olan muskatı daha önce duymuş olabilirsiniz. Ayrıca köri gibi baharat karışımlarında da yaygın olarak kullanılmakla birlikte, muskatı sosislerde, soğuk mezelerde ve tatlılarda bile bulabilirsiniz. Genelde sebze, balık veya etle mükemmel bir uyum sağlar.

İndirimler 365, Türkiye’de bulunan en geleneksel süpermarketlerin özel teklif kataloglarını sizlere sunuyor. Promosyonlardan ve indirimlerden yararlanın ve uygun fiyatlı mükemmel yemekler hazırlayın.

 

- 3 min

Share
Yemeklerinizi güzelleştirecek 5 ucuz baharat

Migros mu Metro mu? En iyi fırsatlar hangi süpermarkette?

Türkiye'de birçok süpermarket vardır, ancak ürün çeşitliliği, ürün kalitesi ve kampanyalarıyla fark yaratan sadece iki zincir bulunmaktadır: Migros ve Metro. Migros ve Metro'da aradığınız çok sayıda ürün, iyi fiyatlar ve gerçekten cazip sezon indirimleri bulunmaktadır. Her müşteri kendi zevkine veya sadakatine göre belirli bir zinciri seçecek olsa da bu iki süpermarketten hangisi en iyi fırsatlara sahiptir? Hiçbir fırsatı kaçırmamak ve fiyatları karşılaştırmak için yayınladıkları günlük ve aylık yayınlara dikkat etmek çok önemlidir. Türklerin çok fazla harcama yaptığı Noel ve Yeni Yıl tatillerinin ardından, bu iki büyük mağazanın sunduğu kampanyalar ve tekliflere dikkat etmek yararınıza olacaktır. Cüzdanınızı rahatlatmak, ay sonuna borçsuz ve kişisel bir hevesle yatırım yapabileceğiniz bir miktar parayla ulaşmak için gerekli olacaktır.

Migros

Migros'ta meyve-sebze, kahve, yağ, atıştırmalıklar, şekerleme, taze makarna, ekmek, et, tavuk, balık, dondurulmuş gıdalar, temizlik ve kişisel hijyen ürünleri, küçük ev aletleri, evcil hayvan maması ve daha pek çok ürün bulabilirsiniz. Migros'ta her zaman daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Migros her hafta gıda ve gıda dışı ürünler için çok sayıda kampanya sunmaktadır. Ayrıca gıda fırsatlarının yanı sıra temizlik ürünleri, ev aksesuarları, bahçe aletleri ve kendin yap ürünlerinde de indirimler yapmaktadır. Migros online mağazasında ise indirimler %50'ye kadar ulaşmaktadır. En güncel Migros indirimlerini ve kampanyalarını kataloglarımızdan bulabilirsiniz. Bültenlerine abone olarak veya Migros'u sosyal ağlarda takip ederek en güncel gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Bir artısı daha, Migros'un mobil uygulaması sayesinde büyük indirim ve kampanyalardan yararlanabilmenizdir.

Metro

Metro'da da aynı şekilde seçenekler çoktur. Meyve ve sebzeler, atıştırmalıklar, tatlılar, taze yiyecekler, DIY ürünleri ve hediyelik eşyalar, evcil hayvan yiyecekleri, bitkiler, kahve ve çay, küçük ev aletleri, parti ürünleri, banyo malzemeleri, bahçe aletleri, giysiler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Metro, her hafta özel indirimler yaparak onlardan alışveriş yapmayı normalden daha da ucuz hâle getirmektedir. Bir toptan satış zinciri olduğu için müşteriler diğer süpermarketlere kıyasla çok daha fazla markanın ürünlerini bulabilmektedir. Ayrıca fiziki mağazalarında birçok özel avantajdan da yararlanılabilmektedir Metro'nun haber bültenine hemen abone olun ve fırsatları daha fazla kaçırmayın. Bu abonelik sayesinde en güncel haberleri ve indirimleri doğrudan gelen kutunuzda görebilirsiniz. Metro'nun internet sitesine göz atarsanız seçili ürünlerde harika indirimler görebilirsiniz. Bir artısı da tüm detayları parmaklarınızın ucunda görmek için Metro'nun uygulamasını indirebilmenizdir. Alışveriş yaparken mümkün olduğunca fazla tasarruf etmek için birçok fırsatınız bulunmaktadır. Migros ve Metro'nun sunduğu fırsatları takip ederek Türkiye'de fiziksel olarak hizmet veren bu iki büyük zincirden birini seçmeniz yeterli olacaktır.

İndirimler 365, size Türkiye'deki başlıca süpermarketlerin tüm indirim kataloglarını sunmaktadır. Tüm bu kataloglara göz gezdirin ve bir daha hiçbir indirimi kaçırmayın. Daha neyi bekliyorsunuz?

 

- 3 min

Share
Migros mu Metro mu? En iyi fırsatlar hangi süpermarkette?

Evinizi güzelleştirecek 5 uygun fiyatlı IKEA ürünü

Bazen evinizin çok daha güzel görünmesi için birkaç dekorasyon yeterlidir. Tonla para harcamanıza ya da evinizi baştan aşağı yenilemenize gerek yoktur. Evinizi dünyanın en güzel yeri hâline getirmek için aşağıda vereceğimiz birkaç basit ipuçlarını uygulamanız yeterlidir. Örneğin IKEA'da mobilyalar, mutfak eşyaları ve gereçleri, halılar ve küçük ev aletleri gibi evinizi güzelleştirecek her türlü uygun fiyatlı ürünü bulabilirsiniz. Şayet amacınız bahçenizi güzelleştirmekse, IKEA'da bunun için de geniş bir ürün çeşitliliği bulabilirsiniz. Kendi kişisel dokunuşunuzu katmak için dekore edebileceğiniz evinizin başka bir önemli parçası da banyodur.

Nevresimler

Odanız tamamen beyaz ise mobilyaların arasında öne çıkması için renkli bir yorgan tercih edebilirsiniz. Çiçekli, baskılı ve baskısız, canlı renklerde nevresimler seçip aynı tasarıma sahip bir perde ile kombinleyebilirsiniz. Çocuklar için de çeşitli nevresim seçenekleri mevcuttur. Fiyat, kaliteye ve markaya bağlı olarak değişmektedir, ancak çoğu çocuk yorganı 300 ila 500 TL arasında bir fiyata sahiptir.

Tencereler

Yıllar önce tencere ve tavaların neredeyse hepsi birbirinin aynısıydı ve tek işlevleri yemek pişirmekti. Bugün ise ev dekorasyonuna katkıda bulunan gerçek birer lüks eşya hâline geldiler. Artık neredeyse her renkte abartılı tasarımlara sahip tencereler bulunabiliyor. IKEA'da bakır veya teflon tavalardan kalite garantisi olan standart çelik tavalara kadar her şeyi bulabilirsiniz. Fiyatlar çeşitlilik göstermektedir ve istediğiniz ürüne bağlıdır. Örneğin, üç çelik tava ve bir kızartma tavasından oluşan bir seti 2199 TL'ye satın almanız mümkündür.

Vazolar

Vazolar evinize daima şıklık ve zarafet katar. Modern evler için alışılagelmiş klasiklerin yanı sıra ezber bozan modeller de vardır. IKEA'daki vazo çeşitliliği oldukça fazladır ve satın alacağınız vazo, evinizin büyüklüğüne ve sahip olduğunuz mobilya türüne göre değişecektir. İçinde doğal çiçekler olan bir vazo her ev için büyük bir artıdır. Neresi olursa olsun bulunduğu ortamı güzelleştirir ve oraya hayat verir. Duvarlar beyaz ise renkli bir vazo güzel bir seçim olacaktır.

Saatler

Saatler mutfağın olmazsa olmazıdır. Saati kontrol etmek için genellikle cep telefonumuzu kullanırız, ama yemek pişirirken kirlenmemesi için kullanmamaya çalışırız. Bu yüzden bir duvar saati bulundurmak daima iyi bir çözümdür. Daha klasik saatler ve kuvars mekanizmasına sahip oldukları için zamanlama konusunda hassas olan saatler de bulmanız mümkündür. Rahatsız edici saat sesleri yoktur. Skarig Saat iyi bir seçenektir. Fiyatı 369 TL'dir.

Halılar

Oturma odasını iyi bir halıdan daha iyi gösteren bir şey düşünülemez. IKEA'daki halı çeşitliliği oldukça geniştir ve istediğiniz halının renk ve malzemesini evinizdeki mobilyalara uygun olarak seçebilirsiniz. Fiyatlar mı? En ucuzu 159 TL.

İndirimler 365, Türkiye'nin en sevilen mobilya ve dekorasyon mağazalarının tüm indirim kataloglarını ayağınıza getiriyor. Tüm bu kataloglara göz atın ve en beğendiğiniz ürünleri en iyi fiyata satın alın.

 

- 3 min

Share
Evinizi güzelleştirecek 5 uygun fiyatlı IKEA ürünü

Evinizi mi yeniliyorsunuz? İşte mutlaka uğramanız gereken 3 mağaza

Evinizin yeni görünmesi için tonla para harcamanız gerekmiyor. Sadece vereceğimiz ipuçlarını takip edin ve ihtiyacınız olan her şeyi Türkiye'nin en iyi mağazalarından en iyi fiyatlara satın alabileceğinizi unutmayın. Büyük işler yapmak veya bir profesyonel çağırmak zorunda kalmadan, sadece küçük değişikliklerle evinizin taze ve modern görünmesini sağlayabilirsiniz. İşte bir tadilat yaptırmayı planlıyorsanız ziyaret etmeniz gereken üç mağaza. Aşırı para harcamak zorunda kalmamak için bütçenizi de bir yandan göz önünde bulundurun. Evinizi neden mi yenilemelisiniz? Çünkü yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biri evinizdir. Yani elinizi taşın altına koyup hem estetik hem de konforlu bir yer yaratmak iyi bir karar olacaktır.

IKEA

IKEA yataklar, şilteler, düzenleme ve depolama, mutfak aletleri, ev tekstili, mevsimlik ve günlük dekor, aydınlatma, tencere ve tavalar, halılar, banyo mobilyaları ve aksesuarları, ev elektroniği, dış mekân mobilyaları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Şirket kendi markalı ürünlerini tasarlamakta, üretmekte, dağıtmakta ve satmaktadır. Uygun fiyatlarda sade ve zarif ürünler üretmek için dünyanın en ilginç ve özgün mobilya tasarımcılarıyla çalışmaktadır. IKEA'da tasarruf etmenin birçok yolu vardır. En güncel indirim ve kampanyalarını öğrenmek için sitesinin fırsatlar bölümünü ziyaret edebilir veya ürünleri ve katalogları hakkında en güncel bilgileri edinmek için bültenlerine abone olabilirsiniz.

Modalife

Modalife'ta kanepeler, koltuklar, yemek masaları, sehpalar, çekmeceli sandıklar, gardıroplar, yataklar, yatak odaları, mutfak mobilyaları ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Modalife, mobilya ve ev aksesuarları üretmekte ve bunları kendi Modalife, Sandalye, Modamed ve Mobetto markaları altında satmaktadır. Modalife'ta tasarruf etmek çok kolay. Resmî web sitesinde yayınlanan teklif ve promosyonlardan yararlanın. Modalife online mağazası indirimli fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca müşterilerin ürünlerini faizsiz taksitle satın alabilmeleri için finansman hizmetleri de sunuyor. Modalife'ın haber bültenine abone olarak veya sosyal ağlarda takip ederek en yeni indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

English Home

English Home geniş bir yelpazede kaliteli ürünler ve özel koleksiyonlar sunmaktadır. Yatak çarşafları, dolgular, yorganlar, battaniyeler, yastıklar, aynalar, halılar, lambalar, süsler, perdeler, askılar, çamaşır ürünleri, mayolar, sepetler, mumlar, vazolar, kapı kolları, kancalar ve diğer birçok ürün bulabilirsiniz. English Home kendi markası altında tasarım, üretim, dağıtım ve satış yapmaktadır. Türkiye'nin en ünlü ev tekstili markalarından biri olan English Home, evinizi mükemmel bir yer hâline getirmek için sürekli yeni koleksiyonlar sunmaktadır. En son teklifleri ve kampanyaları hakkında bilgi almak için English Home'un haber bültenine abone olabilir veya en iyi fiyatlarda sunulan mevcut en iyi koleksiyonları görmek için web sitesine göz atabilirsiniz.

Indirimler 365, favori mağazalarınızdaki en iyi indirimleri ve ilanları ayağınıza getirir. Bu üç zincir mağazanın en güncel tekliflerine göz atın ve harika fırsatları kaçırmayın. Mümkün olan en iyi ev dekorasyonu koleksiyonlarını arıyorsanız; English Home, IKEA ve Modalife kesinlikle ilk tercihiniz olmalıdır.

 

- 3 min

Share
Evinizi mi yeniliyorsunuz? İşte mutlaka uğramanız gereken 3 mağaza

Spora başlamadan önce ihtiyacınız olan 5 şey

Fit olmak çoğu Türk insanı için büyük bir öncelik hâline gelmiş durumdadır. Sağlıksal veya estetiksel sebeplerden dolayı spor yapmak günümüz yaşamında büyük yer kaplamaktadır, bu yüzden bir spor programına başlamadan önce nelere ihtiyacımız olduğunu bilmek önemlidir. Bir spor salonuna yazıldıktan sonra öncelikleriniz aşağıdaki beş şey olmalıdır. Diğer insanları rahatsız etmemek ve ideal bir spor rutinine sahip olmak için bunlara dikkat etmeniz gerekir.

Spor kıyafetleri

Dolabınızdan çıkardığınız birer şort ve atlet hiçbir açıdan spor kıyafeti değildir. Rahat hareket edebilmek ve nefes alabilmek için özel olarak üretilmiş spor kıyafetleri giymeniz gerekir. Hatta bazı spor salonları, ekipmanlarını sadece bu şekilde giyinen kişilerin kullanmasına izin vermektedir. Evinizde böyle kıyafetler mevcut değilse, bu durum için kıyafet satın almak isteyebilirsiniz. Decathlon, Adidas, Nike, Yali Spor ve Sportive gibi mağazalarda her türlü kıyafeti uygun fiyata bulabilirsiniz.

Spor ayakkabılar

Her spor ayakkabısı spor salonunda giyilmeye uygun değildir. Bazı spor ayakkabıları yaptığınız aktiviteyi kısıtlayabilir. Örneğin, spinning yapıyorsanız hafif ve rahat bir ayakkabıya ihtiyacınız vardır. Birçok ayakkabı belirli bir aktiviteye yönelik olarak tasarlanmaktadır. Her aktivite için farklı bir ayakkabı alacak bütçeniz yoksa, cross training ayakkabılarını tercih edebilirsiniz. Bu kavram altında, iki veya daha fazla disiplinde kullanabileceğiniz ayakkabı modelleri mevcuttur.

Emici havlu

Birçok spor salonu, kullanıcıların genel ihmalkârlığını ortadan kaldırmak için kendi havlularını temin etmektedir. Ancak kendi havlunuzu getirmeniz daha iyi bir seçim olacaktır. Yüzünüzdeki, kollarınızdaki ve bacaklarınızdaki teri silmenin yanı sıra makineleri kirli bırakmamak için de faydalı olacaktır. Ter içinde kalmış bir ekipman kullanmak kadar tatsız çok az şey vardır.

Su şişesi

Sıvı alımı, egzersiz yaparken ihmal etmemeniz gereken bir konudur. Zararlı malzemelerden üretilmiş şişeler kullanmaktan kaçının ve mümkün olduğunca yeniden kullanılabilir şişeler kullanmaya çalışın. Isıyı koruma özelliğine sahip olması en idealidir. Kendi şişenizi taşımanın en büyük avantajı, antrenman sırasında veya sonrasında spor içecekleri içebilecek olmanızdır. Covid virüsünün hâlâ etrafta olduğu zamanlarda yapılabilecek en iyi şey kendi şişenizi taşımak ve onu paylaşmamak olacaktır. Düzenli su tüketiminin, her zaman elinizin altında olması hâlinde antrenmanınızı da iyileştirebileceğini unutmayın, bu yüzden yanınızda şişenizi koyabileceğiniz bir çanta taşımanızı da tavsiye ederiz.

Enerji barları

Her antrenmandan önce ve sonra yedikleriniz hedeflerinize ulaşmanızı sağlar. Antrenman yaparken diyetinizi asla ihmal etmemelisiniz, bu nedenle enerji barları besin ihtiyacınızı karşılama konusunda en iyi dostunuzdur. İpucu: her zaman güvendiğiniz bir doktora danışın. Çalışma saatleriniz genellikle spor salonuna gitmek için tam zamanınızı planlamanıza engel olur. Bunun önüne geçmek için her zaman elinizin altında antrenmanınızın farklı zaman dilimlerinde kullanabileceğiniz ekstra barlar bulundurabilirsiniz. Hedeflerinize göre karbonhidrat veya protein oranı yüksek olan barlar tüketebilirsiniz.

Indirimler 365, spordan kaytarmak için hiçbir bahaneniz kalmaması için size favori mağazalarınızın tüm indirim kataloglarını sunar. Tekliflerden yararlanın, ihtiyacınız olan her şeyi alın ve spor programınıza başlayın.

 

- 3 min

Share
Spora başlamadan önce ihtiyacınız olan 5 şey

Bakışları üzerinize çekecek en iyi giyim markaları

Modaya uygun giyinmeyi seviyorsunuz, ancak üzerinize hiçbir şey uymadığı için kıyafet alasınız gelmiyor mu? Dert etmeyin. Biz size yardımcı olabiliriz. Türkiye'de çok yönlü ve yepyeni koleksiyonlarıyla öne çıkan ve her bedene uygun modeller sunan birçok mağaza mevcuttur. Zara, Oysho, OXXO, Bershka ve Stradivarius mağazaları her şeyi çok uygun fiyata sunmaktadır. Kıyafetlerini denemek için mağazalarına uğrayın ve yalan söylemediğimizi kendi gözlerinizle görün. Her bir parçayı kişiliğinizle bütünleştirin ve sizi tanımlayan harika bir görünüm yaratın.

Zara

Zara her hafta yeni koleksiyonlar sunmaktadır. Zara'nın ana ürün grupları Zara Woman, sıra dışı kesimlerden oluşan yüksek kaliteli koleksiyonları Zara Studio, Zara Man, herkese uygun fiyatlı ürün grupları Zara TRF, Zara Basic, Zara Kids, Zara Kids Studio ve ev aksesuarları markası Zara Home'dur. Aradığınız her şey Zara'da vardır. Birinci sınıf ama düşük maliyetli bir ürün yaratmak için üretim malzemeleri ve kumaşları en yüksek kalitededir.

Oysho

Oysho'da sütyenler, kazaklar, ceketler, pantolonlar, etekler, tişörtler, ayakkabılar, çoraplar, aksesuarlar, erkek iç çamaşırları, terlikler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Kendi markası altında giysiler üreten uluslararası alanda tanınmış bir üreticidir. Müşteriler, Oysho online mağazasında geniş bir ürün yelpazesine indirimli olarak erişebilirler. Ayrıca, bültenlerine abone olarak veya Oysho'yu sosyal ağlarda takip ederek en güncel teklifleri ve kampanyaları bulabilir veya yeni koleksiyonlar hakkında bilgi edinebilirler.

OXXO

OXXO'nun ürünleri, trendler değiştikçe veya yenilendikçe çeşitlenen ve sürekli değişen bir kitlenin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Güçlü piyasa analizi, koleksiyonlarının temel taşlarından biridir ve kendi markası altında üretim yapan bu Türk şirketinin büyümesini sağlayan şeydir. OXXO'da elbiseler, gömlekler, tişörtler, etekler, pantolonlar, kotlar, taytlar, montlar, ceketler, iç çamaşırları, şapkalar, kemerler, zincirler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Tepeden tırnağa modaya uygun olarak giyinebilirsiniz.

Bershka

Bershka, birçok Inditex Group şirketi gibi, kendi markası altında satış ve dağıtım yapmaktadır. Bershka'yı farklı kılan özelliklerden biri, dünyanın dört bir yanından ünlü tasarımcılarla iş birliği içinde üretilmiş moda koleksiyonlarına sahip olmasıdır. Erkekler, kadınlar ve gençler için ağırlıklı olarak hızlı moda sunmaktadır. Bershka, elbiseler, ayakkabılar, aksesuarlar, pantolonlar, hırkalar, kazaklar, üstler, tulumlar, etekler, kotlar, şortlar, çoraplar, pijamalar, blazer ceketler ve sweatshirtler gibi geniş bir moda ürün yelpazesiyle tanınmaktadır.

Stradivarius

Stradivarius'ta müşteriler kot pantolon, yelek, pantolon, elbise, ceket, mont, sweatshirt, tişört, gömlek, iç çamaşırı, ayakkabı, moda aksesuarları, el çantası, kemer, şapka, valiz ve daha fazlası gibi çeşitli ürünler bulabilirler. Aynı zamanda Stradivarius kendi markası altında satış yapmaktadır. Kendini kabul ettirmek isteyen bireyler için keskin renklerle koleksiyonlarında sert oynamaktadır. Siyah ve beyazdan daha farklı bir şeyler istiyorsanız, Stradivarius en iyi tercihiniz olacaktır.

Offers 365, modaya uymanız ve olmak istediğiniz kişiyi yaratmanız için size en sevdiğiniz giyim mağazalarının en iyi indirim kataloglarını sunmaktadır. Canlanın ve harekete geçin.

 

- 3 min

Share
Bakışları üzerinize çekecek en iyi giyim markaları

Süpermarkette tasarruf etmenin 5 yolu

Süpermarkete gitmek bütçemizin büyük bir bölümünü tüketiyor. Ne kadar tasarruf etmeye çalışırsak çalışalım, yine de yemek yememiz, temizlik malzemeleri ya da kıyafet almamız gerekiyor. Belirli ürünleri tüketmemek bazen zor olabiliyor, fakat işte size alışverişe çıktığınızda tasarruf etmenin beş yolu. Hepsini uygulamak zorunda değilsiniz, ancak bu ipuçlarını günlük hayatınıza dahil edebilirsiniz. İleride çok işinize yarayacaklar ve bunu harcamalarınız azaldığında fark edeceksiniz. Metro, Mopas, Migros, Bizim ve Hakmar gibi Türk zincirlerinde cazip indirimler bulabilirsiniz.

Birden çok yerde alışveriş yapın

En iyi indirimleri bulmak için farklı mağazalardaki ürünlerin fiyatlarını karşılaştırmanız gerekir. Birinde yumurta daha ucuz olabilir, başkasında da balık daha ucuz olabilir. Süpermarketler, büyük mağazalar, toptan satış toplulukları, indirimli süpermarketler ve indirimli zincir mağazalar farklı fiyatlandırma ve pazarlama stratejilerine sahiptir.

İkincil markaların ürünlerini satın alın

Mağazaların kendi markaları eskiden ucuz ve kalitesiz olarak görülüyordu. Fakat süpermarketler son yıllarda ürünlerini geliştirmek ve onları birinci sınıf markalarla aynı seviyeye getirmek için çok fazla zaman ve para yatırımı yapıyor. Bu markaların ev gereçleri genellikle büyük markalı ürünleri üreten aynı üreticiler tarafından üretilmektedir, ancak daha düşük bir fiyata sunulmaktadır. Bu da size %10 ila %40 arasında tasarruf ettirebilir. Bir markaya sırf adından dolayı sadık kalmayın ve aradaki ekonomik farkı gözden geçirin.

Kampanya ve tekliflere göz atın

Mağazalar indirime giren ürünlerin haftalık ve aylık ilanlarını medyada, web sitelerinde veya sosyal ağlarında yayınlamaktadır. O günü öğrenin ve ihtiyacınız olan her şeyi uygun fiyata almak için bu fırsattan faydalanın. İndirim çok iyi ise üründen birkaç tane satın almayı düşünün. Bazı süpermarketler en iyi indirimlerini sabah saatlerinde yapar ve erken kalkanlar faydalanır, bazıları ise günün sonunda yapmak için bekler. Buna dikkat ederseniz ay sonunda daha fazla paranız olacağına emin olabilirsiniz.

İndirim kuponları ile tasarruf edin

İndirim kuponları süpermarketlerde giderek daha popüler hale geliyor ve bu da biz tüketiciler için çok faydalı oluyor. Sık sık satın aldığımız bir üründeki çok ilginç bir indirimden yararlanabiliriz. Kuponlar genellikle çıkartılabilmektedir, ancak onları doğrudan cep telefonunuzdan okutmanıza olanak tanıyan uygulamalar da bulunmaktadır.

Bir sadakat programına katılın

Bazı zincirlerin müşteri sadakat programı bulunmaktadır ve üye olanlar tüm yıl boyunca özel fırsatlardan yararlanabilmektedir. Eğer müdavimi olduğunuz süpermarket üye olmanıza izin veriyorsa, hiç tereddüt etmeden bu programa katılın. Aynı zamanda alışveriş listenizi hazırlarken tasarruf etmek için başka birçok strateji de mevcuttur. Örneğin, süpermarkete aç gitmemek (gerçekten ihtiyacınız olmayan bir şeyi satın almamak için) veya sadece ihtiyacınız olan şeyleri almaya yetecek kadar parayla gitmek ve böylece listenin dışına çıkamamak.

Indirimler 365, size daha kolay tasarruf edebilmeniz için Türkiye'deki ana süpermarket zincirlerinin tüm indirim kataloglarını sunmaktadır.

 

- 3 min

Share
Süpermarkette tasarruf etmenin 5 yolu

En az bir kez denemeniz gereken Türk tatlıları

Türkiye gerçekten büyülü bir ülke. Muhteşem şehirler, inanılmaz insanlar ve hepsinden önemlisi lezzetli yemeklere sahip.

Türkiye binlerce yıldır dünyaya en iyi baharatlardan, şifalı otlardan ve tatlılardan bazılarını sunmuş bir ülke.

Tariflerinin her biri; mücadeleleri, fetihleri ve keşifleri açığa çıkaran bir hikayeyi anlatır. Bugün, bu yemeklerden bazıları ana akım mutfağa dahil edildi ve hatta batıda bile oldukça yaygın olarak kabul ediliyor.

İşte hayatınızda en az bir kez denemeniz gereken Türk tatlıları listemiz.

Kazandibi

Muhallebi seviyorsanız Kazandibi tam size göre. Karamelize şeker ve sütle yapılan, bazen “yanmış puding” olarak adlandırılabiliyor; ancak bu pek adil bir tanım değil. Bir tatlıda olması gereken her şey; tatlı ve çok tıkayıcı değil. Hemen hemen her Türk restoranında ve hatta bazı süpermarketlerde bulabilirsiniz.

Lokma

Genellikle bir sokak tatlısı olarak kabul edilen Lokma, kızartılmış tatlı hamurdan yapılır. Çörek veya diğer kızarmış hamur işleri gibi, gevrek, lezzetli ve oldukça ağırdır, bu yüzden abartmadan yeseniz iyi olur. Basit bir yemek gibi görünse de, iyi Lokma yapmak deneyim gerektirir; çünkü doğru kıvam ve lezzetle yapmak zor olabilir.

Lokum

Ah evet, Türk Lokumu! Muhtemelen Türkiye'den çıkan en tanınmış tatlı olan bu muhteşem tatlı, Bekir Efendi'nin ilk Lokum'u yarattığı 18. yüzyıldan bu yana varlığını sürdürüyor.

Bugün bu tatlıyı hemen hemen her kafede, süpermarkette ve sokak pazarında bulabilirsiniz. Doğru miktarda tatlılık kattığı için genellikle kahve, çay ve benzeri içeceklerin yanında servis edilirler.

Helva

Sadece bir Türk tatlısı değil, kesinlikle ülkede çok popüler bir tatlı. Helva, satın aldığınız bölgeye göre un, ezilmiş susam ve çeşitli malzemeler kullanılarak yapılır. Bu tatlı, insanlar vefat ettiğinde veya komşular birbirlerine minnettarlık göstermek istediğinde yapılırdı.

Bugün, Helva herhangi bir yerden satın alınabilir. Kesin olan bir şey var ki, evde yapmak gerçekten, GERÇEKTEN zor, bu yüzden onu yerel fırıncınızdan almak isteyebilirsiniz.

Baklava

Baklavanın Türkiye'de en çok tüketilen tatlı olduğunu biliyor muydunuz? Akşam yemeğinden sonra iyi baklavayı kesinlikle herkes sevdiği için cevap evet olabilir. Aynı zamanda harika bir atıştırmalıktır ve kahve veya çay ile harika gider. Çok yönlü dediğimiz bir tatlı, tıpkı iyi arkadaşlar gibi sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak.

Bazıları baklavayı Türkiye'nin ulusal tatlısı olarak görüyor, bu yüzden listedeki bir yemeği deneyecekseniz kesinlikle bu olmalı.

İndirimler 365 size bakkaliye, moda, mobilya, moda ve daha birçok şeyden tasarruf etmeniz için en iyi promosyonları, indirimleri ve katalogları sunar.

 

- 3 min

Share
En az bir kez denemeniz gereken Türk tatlıları

Stilistik dekorasyon için klasik yerel ev eşyalar

Türkiye, el işçiliği konusunda köklü bir geleneğe sahiptir. Pazarları, İncil zamanlarından önceye dayanıyor ve Kapadokya gibi bazı şehirleri milattan 500 yıl öncesine dayanıyor!

Dolayısıyla, Türk zanaatkarlarının inanılmaz tasarımlar ve özenle hazırlanmış ev eşyaları yaratma konusunda bir iki şey bildiğini söylemeye gerek yok. Aslında birçok batılı tasarımcı, dünyaca ünlü modern koleksiyonlar yaratmak için Türk stillerinden ilham almıştır.

Eviniz için yeni bir tarz arıyorsanız, daha iyi yaşam alanları yaratmak için en iyi yerel ev eşyalarından bazıları burada.

El boyaması seramikler

Türkiye, dünyanın en iyi el boyaması seramiklerinden bazılarına sahiptir. Kaselerden saksılara ve çay fincanlarına kadar her şey çeşitli renk, şekil ve tonlarla harika mekanlar yaratmak için kullanılabilir.

El boyaması seramikleri çoğu sokak pazarında ve ev dekorasyon mağazasında bulabilirsiniz. Bunları sunan bazı uluslararası mağazalar var; ancak seri üretilen markalardan el boyaması seramikler almak kesinlikle boşa harcanmış bir fırsat.

Fenerler

Muhtemelen listedeki en moda ürün olan Türk el yapımı fenerler, popüler restoranlarda, mağazalarda ve oturma odalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Cam, seramik ve pirinç kombinasyonu, güzel ortamlar yaratan güzel bir renk ve ton karışımı oluşturur.

İlginizi çekiyorsa, Gümüşlük'te bulunan Le Kabbak'taki zanaatkarları mutlaka ziyaret edin. En güzel lambalardan bazılarını çok uygun fiyatlarla yapıyorlar. Yaşam alanlarınızın renklerine uygun parçalar yaratabilen bazı modern tasarımcı mağazaları da dahil olmak üzere, bunları satan başka dükkanlar da var.

Halılar

Halılardan bahsetmeden Türk dekorasyonundan bahsedemeyiz. Yüzlerce yıldır Türk halıları, ülkenin ve insanlarının hikayesini anlatan enfes sanat eserleri olarak kabul edilmiştir.

Düz dalga halı olarak da adlandırılan kilimler, kalıcı bir etki yaratmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir. Klasik işçiliği günümüz stilleriyle birleştiren modern tasarımcıların ortaya koyduğu daha çağdaş halılar da var.

İstanbul'a yakınsanız, vasat ürün alma endişesi duymadan halı sahibi olmak için en iyi iki yerden birini ziyaret edebilirsiniz. Onlar da Nakkaş ve Recep Karaduman.

Gümüş kahve takımları

Sadece birkaç iyi gümüş el sanatı adamı kaldı ve bu da onların işlerini kıt ve değerli kılıyor. Gümüş kahve takımları hem bir dekorasyon seti hem de misafirlerinizi şaşırtacak güzel bir gümüşlük olarak iş yapabilir.

Klasik gümüş kahve takımlarını Kapalıçarşı'da veya geleneksel mağazalarda bulabilirsiniz. Modern gümüş setler genellikle diğer alaşımlarla birleştirilir ve “orijinal parçalar” olarak kabul edilmese de fiyat aralığı kesinlikle daha erişilebilirdir.

Sait Asıl'ı mutlaka ziyaret edin. Yemek takımlarından şamdanlara kadar daha pek çok çeşitli gümüş ev eşyaları mevcut.

İndirimler 365, eviniz için ihtiyacınız olan her şeyde tasarruf etmeniz için en iyi fırsatlar, promosyonlar ve kataloglara sahiptir! Evinizi bugün yeniden dekore etmek için en iyi indirimleri ve sezonluk teklifleri alın!

 

- 3 min

Share
Stilistik dekorasyon için klasik yerel ev eşyalar

Her süpermarkette bulunması gereken 4 Türk ürünü

Türkiye'nin birçok harika ürünü var; ancak seçilmiş birkaçı “tek kelimeyle yeri doldurulamaz” olarak nitelendirilmeye değer.

Son yıllarda, ulusal ve uluslararası süpermarket zincirleri, büyüyen işletmelere yardımcı olmak ve insanlara farklı tarz ve lezzetler deneme şansı vermek için kataloglarına daha fazla yerel marka eklemekte.

Sonuç olarak, süpermarketler harika ürünler sunan yerel markaları bulmak için muhteşem bir yer haline geldi. Almaya alıştığınız markaların yerini kolayca alacak harika ulusal markalar arıyorsanız, işte denemeniz gereken birkaç tanesi.

Efsina tuz ve baharat

Efsina, bir Türk tuz, ot ve baharat markasıdır. Geleneksel karışımlardan ve tariflerden ilham alan şirket, herhangi bir süpermarkette bulabileceğiniz çok çeşitli bir ürün kataloğu oluşturdu. Deniz tuzu, Himalaya tuzu, baharatlı kaya tuzu, yeşil yaprak tuzu ve diğer gurme tuzları sunmaktalar.

2014'ten beri marka, piyasadaki en iyi tuz karışımlarından bazılarını sunmak için yenilikler yapıyor. Taklit edilmesi çok zor olan geleneksel folklor benzeri yöntemleri birleştiriyorlar.

Koska Organik Reçeller

Koska, özellikle reçel ve tatlandırıcılar olmak üzere organik ürünler konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Çilek reçeli, ahududu reçeli, armut reçeli ve vişne reçeli mevcut. Adil ticaret anlaşmalarını kullanarak çalışırlar ve birincil kaynaklarını yerel şirketlerden alırlar, bu nedenle yerel olarak ürettiklerini, yerel alışveriş yaptıklarını ve yerel olarak dağıttıklarını söyleyebilirsiniz.

Diğer ticari reçellerden farklı olarak Koska, ülkedeki en iyi reçellerden birini yapmak için %100 organik ürünler kullanıyor. Koska ayrıca atıştırmalıklar, ikramlar ve diğer organik seçenekler gibi uzun bir ürün listesine sahiptir ve hepsi karşı konulmazdır; bu yüzden bunlardan en az birini denediğinizden emin olun!

Pınar Organik Süt

Pınar, Türkiye'nin en kapsamlı ve en büyük organik süt üretim çiftliğinin sahibi ve işletmecisidir. Diğer süt şirketlerinden farklı olarak Pınar, yalnızca adil ticaret çiftliklerinde yetiştirilen serbest dolaşan ineklerden elde edilen sütü sunmaktadır.

Yaptıkları her şey, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış uluslararası sertifika kuruluşu “Ecocert Imo” tarafından sertifikalandırılmıştır. Pınar ürünlerini hemen hemen her süpermarkette bulabilirsiniz. Ayrıca hindi eti, tavuk eti, proteinli süt, krem peynir, çikolata ve daha birçok ürün üretiyorlar.

Eti atıştırmalıklar

Eti, çok çeşitli atıştırmalıklar sunan bir Türk markasıdır. Bazıları tüketicilerin zihninde köklü bir geleneğe sahip olan 100'den fazla farklı ürünle muhtemelen ülkenin en önemli atıştırmalık markalarından biridir.

En büyük ürünleri arasında Benim'o, Bidolu, Bumbo, Burçak, Cin, Puff, Hoşbeş, Petit Beurre ve Portokallı bulunmaktadır.

Web sitelerinde Eti atıştırmalıklarını kullanarak oluşturabileceğiniz uzun bir tarif listesi var. Bazıları biraz, hadi yaratıcı diyelim, diğerleri kesinlikle karşı konulmaz ve Türk ev mutfağının bir parçası.

Indirimler 365, ihtiyacınız olan her şeyden tasarruf etmek için en iyi fırsatlara ve promosyonlara sahiptir! En son broşürleri, indirimleri ve paranızın karşılığını en iyi şekilde almanız için gereken en önemli bilgileri edinin.

 

- 3 min

Share
Her süpermarkette bulunması gereken 4 Türk ürünü

Türkiye'nin en iyi süpermarketleri

Türkiye'de bakkaliye piyasası şiddetli bir rekabet içindedir. COVID pandemisinden sonra birçok süpermarket zinciri, mağazadan teslim alma seçenekleri, yalnızca çevrimiçi promosyonlar ve diğer birçok avantajı ekleyerek çevrimiçi alışveriş yapmanın daha kolay yollarını sağlamak için çabalarını ikiye katladı.

Tabii ki, bazı süpermarket zincirleri diğerlerinden daha iyi adapte oldu ve bu, işin iki temel direği olan pazar payı ve müşteri memnuniyeti üzerinde etkili oldu.

Bugün Türk süpermarket dünyasında yeni bir podyum var. İşte ülkedeki en iyi süpermarketlerden bazıları.

BİM

BİM, ülkedeki lider indirimli market perakendecileri zinciridir. Her yıl mağazalarını seçen milyonlarca müşteriyle ülke çapında 4700'ün üzerinde lokasyonu bulunmaktadır.

Ülkenin en büyük ürün kataloglarından biri ile yüzlerce ulusal ve uluslararası markayı sunuyorlar. Ayrıca mağazalarda bulabileceğiniz tencereler, tavalar, ev aletleri ve giysiler gibi benzer ürünler sunuyorlar.

Ülke çapında seçkin sayıda premium mağazaları var. En büyüğü İstanbul'da ve dünyanın en önemli markalarından bazılarının yanı sıra başka mekanlarda bulamayacağınız özel ürünler sunuyor.

Carrefour

Fransa'nın en önemli süpermarket zinciri Türkiye'de istikrarlı bir şekilde büyüyor. Ulusal pazarda. Carrefour, Fransız şirket ile Türk firması Sabancı Holding'in ortak girişimidir.

Diğer batılı perakendecilerin aksine, Carrefour, ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra bir süpermarketin sunabileceği en iyi meyve ve sebzelerden bazılarını sunmalarına olanak tanıyan yerel tedarikçilerle olan ortaklığı sayesinde Türkiye pazarında çok iyi iş çıkardı.

Ek olarak, Carrefour, küçük yerel bakkallarla rekabet eden süper mağazalar ve ekspres mağazalar dahil olmak üzere farklı türde mağazalara sahiptir. Bu seri, markanın hemen hemen her sektörde rekabetçi kalmasını sağladı.

Boyner Gourmet

Listedeki en gurme süpermarket ve muhtemelen ülkedeki en büyük süpermarketlerden biri.

Boyner Gurme, giyim ve ev eşyaları gibi diğer ürünleri de sunan bir grubun parçasıdır.

Boyner'in en ilginç yanı, bünyesindeki çok sayıda kaliteli yiyecek ve baharatın yanı sıra çeşitli ödeme yöntemleriyle promosyon ve finansman seçenekleri sunması.

Macro Center

Macro Center, yüksek kaliteli bir süpermarket zinciridir.

Seçtikleri katalog nispeten daha pahalı olabilir; ancak buna kesinlikle değer. Ankara, İzmir, Antalya, Bolu, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Karaman, Malatya, Mersin, Samsun, İstanbul, Ordu ve Tekirdağ olmak üzere 15'in üzerinde ilde lokasyonları bulunmaktadır. Perakende mağaza zincirinin aynı bölgelerde yaklaşık 280 mağazası bulunmaktadır.

Web sitelerini ayrıca mağazadan teslim alma ve eve teslimat hizmetleri için kullanabilir veya her yerde fiziksel mağazalarında kullanmak istediğiniz promosyonları bulabilirsiniz.

İndirimler 365 size Türkiye'deki en iyi süpermarket fırsatlarını ve tekliflerini sunar. İhtiyacınız olan her şeyden tasarruf etmek için favori mağazalarınız için harika promosyonlar ve indirimler bulun!

 

- 3 min

Share
Türkiye'nin en iyi süpermarketleri

Eviniz için 3 temel bebek koruma ürünü

Türk anneleri dayanıklılık hakkında çok şey biliyor. Çocuk yetiştirmek çok zaman, sabır ve hepsinden önemlisi koruma gerektiren zorlu bir iştir. Neyse ki, küçük çocuğunuzun keskin kenarlar, teller veya engeller hakkında endişelenmeden özgürce koşmasını sağlamak için evinizi bebeklere karşı korumanıza yardımcı olabilecek birçok ürün var.

Küçükleriniz için daha güvenli bir yer inşa etmek istiyorsanız, bebeğinizi zarar görmekten korumanıza yardımcı olacak en iyi ürünlerden bazıları burada.

Bebek Monitörleri

Çok uzun zaman önce, ebeveynler, bebeklerinin uyandıklarında ağladıklarını duymalarını sağlayan bebek radyolarıyla yetinirdi. Şansımıza, ebeveynlerin artık uyurken ve oyun oynarken onları izleyebilecekleri kameraları var. Bazı bebek telsizleri uygulamalarla, bazıları dahili küçük ekranlarla ve bazıları da Bluetooth cihazlarıyla çalışır.

Yeni bir bebek telsizi almak istiyorsanız, en iyileri, önemli hiçbir şeyi kaçırmamanızı sağlamak için gece görüş seçeneklerine sahip olandır. Hatta bazı uygulamalar, saatlerce görüntü kaydetmenize ve bunları buluta aktarmanıza izin verir.

En iyi bebek monitörü markalarından bazıları Nanit Pro, Motorola, Eufy, Miku Pro, Infant Optics ve Wyze'dir. Ortalama fiyatları 300 ila 40 ABD Doları arasında değişmektedir.

Köşe minderleri

Evinizde bebek koruması için gerekli bir ürün. Evinizin etrafında kaç tane keskin köşeniz olduğunu hiç fark ettiniz mi? Çocuğunuz yoksa cevap muhtemelen hayır olacaktır; ancak ebeveynler için her keskin köşe potansiyel bir tehlikedir.

Köşe minderleri bu sorunu çözer. "Tehlike bölgelerinin" üç etkisine karşı üçlü koruma sağlarlar. Tepeden tırnağa, küçüklerinizin bir saniye içinde korunduğundan emin olabilirsiniz.

Sehpalar, sandalyeler, kanepeler, yemek odası masaları, çekmeceler ve diğer birçok yüzey gibi birden fazla yüzeyde kullanılmak üzere genellikle 8 veya 12'li paketler halinde gelirler.

Cihaz kilitleri

Bebekler ve küçük çocuklar keşfetmeyi severler ve bu çok iyi bir şey! Sorun, bazen onlara zarar verebilecek tehlikeli yerlere girmeleridir. Küçükler anne babalarını taklit etmeyi sevdiklerinden, en sık açmak istedikleri yerlerden bazıları mikrodalga fırınlar, fırınlar, buzdolapları ve çamaşır makineleridir.

Cihaz kilitleri, onları durdurmanın en pratik yolu ve aynı zamanda en ucuz olanlardan da biridir. Bu tür kilitleri satan birçok marka var, bunlardan bazıları Clevamama, Dreambaby, Prince Lionheart ve Baby Dan.

Unutmayın, kilitler genel kullanıma uygun değildir, soba kilitleri, buzdolabı kilitleri, fırın kilitleri ve hatta klozet kilitleri vardır. Hepsinin farklı boyutları ve malzemeleri var, bu yüzden doğru olanı bulana kadar alışveriş yaptığınızdan emin olun.

Indirimler 365'te tüm alışverişlerinizde tasarruf etmek için en iyi teklifleri ve promosyonları bulacaksınız. Favori mağazalarınızda daha az harcamak için inanılmaz indirimleri keşfedin!

 

- 3 min

Share
Eviniz için 3 temel bebek koruma ürünü

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.