logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPazarlık savaşı: Gratis vs. Watsons
REKLAM

Pazarlık savaşı: Gratis vs. Watsons

Pazarlık savaşı: Gratis vs. Watsons

Türk kadınları ve erkekleri çok çapkındır ve sokağa temiz ve makyajlı çıkmayı severler. Bütçelerinin önemli bir kısmını kozmetik ürünlerine yatırırlar ve yeni bir krem ya da parfüm çıktığında masraftan kaçınmazlar. Ülkede birkaç büyük mağaza olmasına rağmen Gratis ve Watsons fark yaratıyor. Her iki marka da kendi bünyesinde üretilen geniş bir ürün kataloğuna sahiptir ve en önemli bölgelerde fiziksel olarak varlık göstermektedir. Google'da aramaya gerek yok çünkü uluslararası alanda iyi biliniyorlar. Gratis ve Watsons'ın kökenleri çok farklı olsa da, her iki zincir de yıllar içinde sadakat oluşturmuş ve bir pazarlık savaşına girmiştir. Ancak kesin olan şu ki, her iki marka da satış stratejileri üzerinde çok iyi çalışıyor ve stokları yerleştirmek için büyük sezonluk satışları tercih ediyor. Gratis mi Watsons mı? İşte her iki zincirin en güçlü noktaları.

Gratis

2.jpg

Gratis, ülke çapında 600'den fazla mağazasıyla Türkiye'nin en büyük kozmetik perakendecisidir. Mağazalarında dünyanın en prestijli markalarının kaliteli kozmetik, hijyen, diş bakımı ve wellness ürünlerini bulabilirsiniz. Gartis'in güçlü yanlarından biri de Noel, Sevgililer Günü, Anneler Günü veya Babalar Günü gibi özel günlerde çok iyi indirimler yapmasıdır. Yarı fiyatına parfümler ve yeni bir ürün piyasaya sürüldüğünde kombinasyonlar var. Örneğin: parfüm, krem ve oje. Gratis'te birçok premium marka bulunuyor. Bunlar arasında Orien, LYKD, Himalaya, Bee Beauty, Pigeon, John Frieda, Wet n Wild, Dalin, Rexona, Gillette, Schwarzkopf, Nokta, Neutrogena, Nivea, Life, Splat, Listerine, Inecto, Water Topo, Beaulis, Eklips yer alıyor. Gratis'te özel avantajlar elde etmenin en iyi yolu, web sitesinde bir kullanıcı oluşturmaktır. Özel indirimlere, premium koleksiyon çekilişlerine ulaşabilir, yeni ürünlerini, koleksiyonlarını ve kataloglarını inceleyebilirsiniz.

Watsons

3.jpg

Watsons, Gratis ile eşit şartlarda rekabet etmektedir. Çok çeşitli güzellik ürünleri ve diğer kozmetik ürünleri sunmaktadır. Makyaj malzemeleri, saç bakım ürünleri, sağlıklı yaşam ürünleri, uçucu yağlar ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Şirket, tüm dikkatini ürünlerin kalitesinin yanı sıra müşteri sadakati oluşturmasını sağlayacak pazarlama stratejisine de veriyor. En iyi kişisel bakım ürünlerini uygun fiyatlarla almak için bir outlet'e gidin. Düşük fiyatlarıyla öne çıkan bir zincirdir ve genellikle önemli tarihler için çok iyi teklifleri vardır. Web sitelerine göz atarsanız, %50'ye varan indirimlerle ürünler bulabilirsiniz. Buna ek olarak, fiziksel mağazalardan satın alırsanız büyük avantajlar vardır. Watsons'da Nyx Professional Makeup, Maybelline New York, L'Oréal, Flormar, Deborah Milano, LA Colors, Pastel, Rimmel London, Essence, Nivea, Neutrogena, Garnier, OGX, Elseve gibi markaları bulabilirsiniz. Ayrıca Frudia, Camu, Ashley Joy, Sarah Parker, Wabi-Sabi ve Watsons gibi birçok özel markanın da satışını yapmaktadır.

Indirimler 365 size Türkiye'deki favori kozmetik mağazalarının indirim kataloglarını getiriyor. Uygun fiyata birçok cilt bakım ürünü ve parfüm var. Bu fırsatı kaçırmayın!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.