logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator2024 trendleri açıklandı: Tekzen ürünleri için temel alışveriş rehberi
REKLAM

2024 trendleri açıklandı: Tekzen ürünleri için temel alışveriş rehberi

2024 trendleri açıklandı: Tekzen ürünleri için temel alışveriş rehberi

Evinizi yeniden dekore etmeyi düşünüyor ve mobilyalarınızı değiştirmek istiyorsanız, işte size bir başlangıç noktası: trendlere bakın ve kişiliğinize en uygun olanları seçin. Nerede ilham bulabilirsiniz? Türkiye'nin bir numaralı mağazası Tekzen'e uğrayın. Eviniz çevrenizdekilerin gıpta edeceği bir yer olacak ve her şey yenilendiğinde sizi ziyaret etmekten mutluluk duyacaksınız. 2024'ün moda trendleri neler? Özel bir rehber:

Kavisli hatlara sahip mobilyalar

2.jpg

Bu, 2023'te gördüğümüz ve hala çok güncel olan mobilya tasarımının anahtarlarından biri. Kavisli hatlara sahip kanepeler, yuvarlak koltuklar, düz çizgiden kaçarak daha kıvrımlı tasarımları benimseyen mobilyalar. Düzlük ve zorunluluk yerine rahatlık ve refah aranıyor. Bu, rahatlık hissini iletebilen ve içinde kendimizi tamamen mutlu hissettiğimiz hoş ortamlar yaratmakla ilgilidir. Evimiz, bugün her zamankinden daha fazla sığınağımızdır.

Doğal lifler

3.jpg

Bu 2024 yılında da etkisini sürdürecek bir başka trend: rattan, hasır veya bambu gibi bitki liflerinden yapılan mobilyalar evlere girerek önemli bir dekoratif unsur haline geliyor. Bunlar sadece güzel ve dekoratif değil, aynı zamanda sürdürülebilir malzemelerdir. Bu tür parçaların getirdiği doğallıktan yararlanın ve evin her yerinde ve tüm versiyonlarında tadını çıkarın: yatak başlıkları, sandalyeler ve koltuklar, tabureler, yan sehpalar vb.

Bouclé kumaş

4.jpg

Bu, küçük düğümlerden oluşan bir örgüye ve benzersiz bir doku veren kıvırcık bir dikişe sahip kalın bir kumaştır. On yıllar önce bukle kumaşı moda haline getiren ikonik Chanel ceketlerinin tarzında yumuşaklık, rahatlık ve ihtişamlı bir dokunuş getirerek 2023 yılında döşemeli mobilyalarda başrol oynamaya başladı. Döşemelik açısından bukle zarif, sıcak ve rahattır. Ayrıca, her stile uyum sağlayan çok yönlü bir seçenektir.

Vintage mobilya

5.jpg

Vintage mobilyalar 2024'ün dekoratif trendlerinden bir diğeri. Sürdürülebilirlik ve yeniden kullanılabilecek tüm bu günlük unsurları geri kazanma isteğinin yanı sıra geçmişin iyi tasarımlarına duyulan zevkle de çok ilgisi var. Kaliteli bir mobilya parçası seçmek, vintage tasarım ve onu mevcut ortamlara uyarlamak şu anın trendlerinden biri.

Mermer mobilyalar

6.jpg

Günümüzde mobilya üretiminde zafer kazanan bir diğer malzeme de masalar veya mobilya tezgahları için mükemmel bir doğal taş olan mermerdir. Mermer, otantik malzemelerle bağlantı kurmanın yanı sıra büyük bir güzelliğe ve zarafet dokunuşuna sahiptir. Doku, damar ve renk çeşitliliğiyle öne çıkar ve sonsuz sayıda çekici tona sahiptir. Carrara mermeri mükemmel bir mermerdir. Doğal taşın sembolik bir örneği olan bu mermer, parlak yapısı ve gölgesiyle öne çıkan, dekorasyon için ideal olan prestijli bir mermer türüdür.

Indirimler 365, Türkiye'nin ev mobilyası mağazalarından tüm indirim kataloglarını size getiriyor. En sevdiğiniz mekanları yenileyin ve evinizin keyfini tek başınıza veya arkadaşlarınızla çıkarın.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.