logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBlack Friday 2023: İhtiyacınız olan her şey için en iyi fırsatlar
REKLAM

Black Friday 2023: İhtiyacınız olan her şey için en iyi fırsatlar

Black Friday 2023: İhtiyacınız olan her şey için en iyi fırsatlar

Kara Cuma'nın geldiğini duyduğumuzda hepimiz heyecanlanırız. Ancak, bazı seçenekler önermeden önce, tekliflerden en iyi şekilde yararlanmanıza ve paranızı ihtiyacınız olmayan şeylere harcamamanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarını dikkate almak önemlidir.

Kara Cuma için hazırlık

2.jpg

Size bazı ön tavsiyelerde bulunmak istiyoruz çünkü çoğu zaman fırsatların gerçekten iyi olup olmadığını bilmemekten, yanıltıcı olmalarından veya bazen gereksiz şeyler satın alıp ihtiyaçlarımızı unutmaktan şikayet ettiğimizi anlıyoruz. İşte bu yüzden öneriyoruz:

  • Önceden Plan Yapın: Satın almak istediğiniz ürünlerden oluşan bir alışveriş listesi oluşturun. Bu, odaklanmanıza ve dürtüsel satın alımlardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır. Odaklanın, sirenlerin sizi başka tekliflerle çağırmasına izin vermeyin!

  • Bir Bütçe Belirleyin: Ne kadar harcayabileceğinizi belirleyin ve buna sadık kalın. Fırsatlara kendinizi kaptırmak kolaydır, ancak aşırı harcama yapmak finansal strese yol açabilir.

  • Önceden Araştırma Yapın: Fırsatları ve indirimleri önceden araştırın. Birçok perakendeci Kara Cuma reklamlarını etkinlikten haftalar önce yayınlar. İyi bir anlaşma yaptığınızdan emin olmak için fiyatları karşılaştırın ve yorumları okuyun.

Bununla birlikte, öne çıkan bazı teklif ve ürünlere geçelim.

Teknoloji

3.jpg

Bu kategori her zaman bu tarihte en çok arananlardan biridir. Bu nedenle, cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlar için bazı seçenekleri değerlendirmenize sunuyoruz. Teknolojimizi yükseltmek ve işimizi ve boş zamanlarımızı geliştirmek için her zaman iyi bir zamandır.

Galaxy Z Flip 5, bu Kara Cuma'da kaçırmamanız gereken bir ürün. Bu modern ve güçlü akıllı telefon, teknolojik cephaneliğimizde gerçek bir sıçrama. Güçlü bir işlemci ve 8 GB RAM ile Samsung'un bir özelliği olan mükemmel kamera kalitesiyle birleştiğinde, birinci sınıf bir telefon. Memnuniyet garantili bir satın alma.

Dizüstü bilgisayarlara gelince, Lenovo lider bir marka. Mükemmel fiyat-kalite oranına sahip bir ürün Ideapad 3. Ryzen 7 5700 işlemci ve 12GB RAM ile bu ürün bize iş için büyük bir güç sağlıyor ve ekipmanımızı birkaç yıl boyunca yenileyebiliyor.

Oyun

4.jpg

Oyuncular şüphesiz teklifleri bekliyor ve bir konsol edinmek için harika bir zaman olduğunu biliyor.

Bu bağlamda, hala doğru anı bekliyorsanız PS5 almak için harika bir zaman. Üzerinden birkaç yıl geçmiş bir konsol olmasına rağmen, mükemmel grafikleri ve özel oyunlarıyla hala çok güncel. Sony şüphesiz oyuncular için yüksek kaliteli bir ürün üretti ve bu da onu bir oyun bilgisayarına yatırım yapmak istemeyenler için harika bir seçenek haline getiriyor.

Öte yandan, sadık bir PC oyuncusuysanız, monitörünüzü yükseltmek isteyebilirsiniz. MSI Optix G241 oyun monitörü, oyun performansınızı artırmak için mükemmel bir tekliftir. 1ms tepki süresi ve 144Hz yenileme hızıyla, oyun kurulumunuzu optimize etmek için kesin bir üründür.

Bu fırsatların size yardımcı olacağını umuyor ve tüm kataloglarımızda daha birçok ürünü keşfetmek için sizi indirimler365'i ziyaret etmeye davet ediyoruz.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.