logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEnglish Home'un değerli seçimleriyle uygun fiyatlı şıklığı keşfedin
REKLAM

English Home'un değerli seçimleriyle uygun fiyatlı şıklığı keşfedin

English Home'un değerli seçimleriyle uygun fiyatlı şıklığı keşfedin

English Home, ev için pratik ve uyarlanabilir mobilyalar satın almanın yanı sıra ev aletlerini ve evi süsleyecek her türlü dekorasyonu stoklamak için Türkiye'nin favori zincirlerinden biridir. Diğer büyük çok uluslu zincirlerden çok uzakta değildir ve ev geliştirme meraklıları için bir DIY cennetidir. Bu rehberde English Home tarafından satılan, gerçekten uygun fiyatlı ve zarif bazı ürünleri öneriyoruz. Öyle ki, gerçek bir kelepir olduklarını söyleyebiliriz.

Akrilik örme puf

2.jpg

Puflar oturma odanız için en çok yönlü mobilyalardır. Koltuk olarak, koltukta ya da kanepede otururken ayaklarımızı dinlendirmek için, yan sehpa olarak ve hatta evde egzersiz yapmak için bile kullanılabilirler. Asla modası geçmeyen ve nereye yerleştirirseniz yerleştirin sıcaklık ve konfor getirecek zamansız bir klasik İsveç pufudur. Kışın, süper bir ev atmosferi elde etmek için üzerine bir battaniye yerleştirin. Bu model English Home'da çeşitli renklerde ve 1000 Türk Lirası'na satılıyor.

Aynalar

3.jpg

Çıplak bir duvarla karşılaşmak, bir ressamın kullanılmamış bir tuvalle ya da bir yazarın boş bir kağıtla karşılaşmasıyla aynı tıkanıklığı yaratabilir. Ancak her üç durumda da kendinizi yaratıcılığın kollarına atmanız gerekir. Alanı aşırı doldurmak istemiyorsanız ayna her zaman iyi bir çözümdür. English Home'da her şekil ve boyutta ve çeşitli fiyatlarda aynalar bulunmaktadır. Bizim favorimiz? Lavabonun üzerinde duran ve sadece 560 Türk Lirası'na mal olan asma ayna.

Minderler

4.jpg

Odalarınızı dönüştürmenin en kolay yollarından biri kırlentler eklemektir. Bir renk ya da desen değişikliği, anında mekanı baştan yaratır. Evinizin dekorasyonunda çok büyük bir öneme sahiptirler. Çok sevdiğiniz kanepenize eşlik etmek ya da yatağınıza büyülü bir dokunuş katmak için ideal aksesuarlardır. English Home'da çok sayıda yastık bulacaksınız: yuvarlak, kare, dikdörtgen, baskılı.

Kilimler

5.jpg

Halılar evinizin olmazsa olmazlarıdır. Herhangi bir oturma odası veya yatak odası için güzel bir eklentidir ve bir tane satın almak için çok para harcamanıza gerek yoktur. Tüm renklerde ve fiyatlarda mevcutturlar. English Home'dan Ronita Cotton Rug 50x80 Cm Cream'i seçtik. Fiyatı 179 Türk Lirası.

Lambalar

6.jpg

İster evde çalışıyor olun ister çok iyi bir aydınlatmaya sahip olmayı seviyor olun, şık lambaları kaçıramazsınız. Evinize özel bir dokunuş katacak ve sıcak ışıklarıyla her zaman kendinizi iyi hissedeceksiniz. English Home'da çok çeşitli lambalar bulunmaktadır: zemin lambaları, masa lambaları, tavan lambaları. Neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin ve sizin ve eviniz için doğru olan lambayı seçin.

Indirimler 365, Türkiye'deki favori dekorasyon mağazalarınızın tüm teklif kataloglarını size getiriyor. English Home'un indirim ve satışlarından yararlanın ve evinizi şimdi yenileyin!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.