logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPatırtı fenomeni: Türk kadın stilini tanımlamak
REKLAM

Patırtı fenomeni: Türk kadın stilini tanımlamak

Patırtı fenomeni: Türk kadın stilini tanımlamak

Patırtı, kadın stilinin tanımıdır. Türk kökenli bu moda zinciri kadınlar tarafından kadınlar için tasarlanmıştır. Türkiye'deki birçok ünlü mağaza gibi, kadın giyim ve aksesuarlarının satışına odaklanmaktadır. Patırtı birkaç yıldır piyasada ve yerel halk arasında büyük bir itibar kazanmış durumda. Patırtı'nın en önemli özelliği online satış yapmaktır, ancak aynı zamanda ülke geneline yayılmış geniş bir mağaza ağına da sahiptir. Patırtı'nın geçmişi 2007 yılına kadar uzanmaktadır ve o zamandan beri yerel halk arasında dikkate değer bir popülerlik kazanmıştır. Burada indirimli fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesinin yanı sıra özel teklifler ve fırsatlar da bulabilirsiniz.

Patırtı'dan beş mükemmel giysi

Yüksek belli kot pantolon

2.jpeg

Birçok kişi 2000'lerde moda olan düşük belli pantolonları giymeye hevesli olsa da, 2024'ün trendini belirleyenler karın bölgesini birkaç santim yukarı çeken pantolonlar olacak. Ve sıradan ölümlüler için haberler olumlu: yüksek bel pantolonlar silueti görsel olarak uzatıyor ve çok daha uzun bacak hissi yaratıyor. İpucu: Silueti daha fazla düzleştiren monokromatik görünümler yaratmak için bu pantolonları aynı renkteki üstlerle eşleştirin ve basic üstler ya da kazaklarla karıştırın.

Kapüşonlular

3.jpg

Rahatlığı başka hiçbir şeye benzemeyen bir giysi varsa, o da kapüşonlu sweatshirttür. Rahat yapısı, uzun bir süre boyunca resmi veya manikürlü görünümlerde kaçınılması gereken bir giysi olarak görülmesine neden oldu. Ancak, tıpkı yıllar önce spor ayakkabıların her şeyle giyilebileceğini ve topuklu ayakkabıların yerini alabileceğini beklemediğimiz gibi, sweatshirt de daha şık kıyafetlerde kendine bir yer edindi. Kapüşonlu sweatshirt neredeyse her stile bir dokunuş katabiliyor.

Mini etekler

4.jpg

90'larla ilgili klasik bir şey varsa, o da mini etektir. Her genç kızın hayaliydi ve bu 2024'te daha da güçlü bir şekilde geri döndüler. Her Hollywood filminin klişesiydi ve Britney Spears gibi şarkıcılar onları ölümsüzleştirdi. Doksanların bir diğer net ilham kaynağı da transparan etekler. Ancak çok net bir şekilde: yün, organze, payet gibi kumaşları karıştıran hafif katmanlara dayanıyor.

Kargo pantolonlar

5.jpg

Bir mağaza vitrininde kargo pantolon görene kadar onlara ihtiyacınız olmadığını düşünürsünüz. En son moda trendidir ve büyük boy bir tişörtle mükemmel bir şekilde kombinlenebilir. Kargo pantolonlar çok özel bir tasarıma sahiptir: bol ve giysiden dışarı taşan çok sayıda büyük ve kare cepleri vardır. Eskiden sadece erkekler tarafından giyilirdi, ancak artık kadınların da giymesi teşvik ediliyor.

Çoraplar

6.jpg

Çoraplar ayağı ısıtan bir parça olmaktan çıkıp bir arzu nesnesi haline geldi. Bu yılın trendleri, mokasen ayakkabılarla kombinlenen beyaz çorabın ötesinde, her türlü ayakkabıyla kombinlenen yüksek bir çoraba işaret ediyor. Kromatik olarak kütükler ve sandaletlerle eşleşiyorlar.

Indirimler 365, Türkiye'deki favori moda mağazalarınızın tüm indirim kataloglarını size getiriyor. Patırtı'yı ziyaret edin ve Türk tarzı fenomeninin tadını çıkarın. Pişman olmayacaksınız!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.