logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCilt bakımı ve ışıltı için en iyi Cosmetica ürünleri
REKLAM

Cilt bakımı ve ışıltı için en iyi Cosmetica ürünleri

Cilt bakımı ve ışıltı için en iyi Cosmetica ürünleri

Türk güzelliğinin temel ilkeleri zaman içinde değişmeden kalmıştır: şeffaflık, etkinlik ve doğallık. Markalar bugün güzellik ritüelini kanıtlanmış ürünlerden oluşan basit bir repertuara indirgemeye çok daha fazla odaklanıyor. Doğal güzelliğinizi artırmanıza yardımcı olmak için en güçlü ve faydalı doğal varlıkları, cildinizi besleyen ve bakımını yapan bileşenleri bir araya getiriyorlar. Bir Cosmetica mağazasına girdiğinizde, cilt bakımı ve ışıltı için çok çeşitli ürünler bulacaksınız. Nereden başlayacağınızı bilemeyeceksiniz, ancak işte güzellik rutininize dahil etmeniz gereken her cilt tipi için en iyi ürünler.

Temizleyici kremler

2.jpg

Yüz temizleme ürünleri çeşitlidir. Farklı cilt tiplerine uygun tüm nitelikleri karşılayan tek bir ürün yoktur. Bazıları aşırı yağ giderici, bazıları ise çok asidik veya alkalin olabilir. Cilt tipinize göre bir krem seçmek temel olacaktır ve yüzün tahriş olmasını önlemek için yumuşak bir dokuya sahip olması önemlidir. Ya da nötr bir krem tüm cilt tipleri için ideal olacaktır.

C vitamini içeren serum

3.jpg

Genç cildi korumak ve yaşlanma belirtilerini geciktirmek için gereklidir, C vitamini ile yapıldığı için bu serum elastikiyet sağlar ve yüze sıkılığını geri kazandırır. Sabahları uygulayın (göz çevresinden kaçınarak) ve güneş kremi ile birleştirin. Aydınlatıcı etkisinden dolayı donuk bir tona sahip olan ve cildi aydınlatmak isteyen ciltler için de ideal bir serumdur.

Güneş Koruyucu

4.jpg

Güneş ışınlarına sürekli maruz kalmak cilt sağlığı için zararlıdır. Bir sahil beldesinde çalışıyorsanız ve neredeyse her zaman dışarıdaysanız, iyi bir güneş kremi kullanmak güneş yanığından kaçınmanın anahtarı olacaktır. Açık ten, aşırı soğuğa karşı bile çok daha hassastır. Kışın koruma kullanmak yüzünüzün nemli kalmasını sağlayacaktır. Farklı faktörlerde güneş kremleri, çocuklar için güneş kremleri ve hatta kompakt güneş kremleri vardır.

Yüz temizleme fırçası

5.jpg

Makyaj kalıntılarını ve ölü cilt hücrelerini tamamen temizlediği için derinlemesine yüz temizliği için idealdir. Hızı ayarlanabilir, ekstra yumuşak silikondan yapılmıştır ve pili 90 dakikaya kadar özerklik sunar (USB şarj kablosu dahildir). Fırçanın gövdesi su geçirmezdir, bu nedenle zarar verme endişesi olmadan duşta veya lavaboda kullanabilirsiniz. Kolay yıkama ve daha iyi hijyen için çok pratik!

Dudak kremi

6.jpg

Dudak balsamı cildiniz için harika bir müttefiktir ve birden fazla kullanım alanı vardır. Makyajı düzeltmek, makyajı temizlemek veya kaşlarınızın mükemmel görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz. Nasıl mı? Dudak balmını kaşlarınızın kıvrımlarına sürerseniz, mühürlendiklerini ve bakımlı olduklarını göreceksiniz. Ana etkisi güneşe, rüzgara veya soğuğa maruz kalmanın neden olduğu dudak kuruluğunu düzeltmek ve onarmakla ilişkili olsa da.

Indirimler 365 size Cosmetica'nın tüm tekliflerini içeren en iyi katalogları getiriyor. Cilt bakımını seviyorsanız veya yeni başlıyorsanız, bu zincirin promosyonlarına hemen göz atmanızı öneririz.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.