logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEviniz için 3 temel bebek koruma ürünü
REKLAM

Eviniz için 3 temel bebek koruma ürünü

Eviniz için 3 temel bebek koruma ürünü

Türk anneleri dayanıklılık hakkında çok şey biliyor. Çocuk yetiştirmek çok zaman, sabır ve hepsinden önemlisi koruma gerektiren zorlu bir iştir. Neyse ki, küçük çocuğunuzun keskin kenarlar, teller veya engeller hakkında endişelenmeden özgürce koşmasını sağlamak için evinizi bebeklere karşı korumanıza yardımcı olabilecek birçok ürün var.

Küçükleriniz için daha güvenli bir yer inşa etmek istiyorsanız, bebeğinizi zarar görmekten korumanıza yardımcı olacak en iyi ürünlerden bazıları burada.

Bebek Monitörleri

Eviniz-için-3-temel-bebek-koruma-ürünü-1.jpg

Çok uzun zaman önce, ebeveynler, bebeklerinin uyandıklarında ağladıklarını duymalarını sağlayan bebek radyolarıyla yetinirdi. Şansımıza, ebeveynlerin artık uyurken ve oyun oynarken onları izleyebilecekleri kameraları var. Bazı bebek telsizleri uygulamalarla, bazıları dahili küçük ekranlarla ve bazıları da Bluetooth cihazlarıyla çalışır.

Yeni bir bebek telsizi almak istiyorsanız, en iyileri, önemli hiçbir şeyi kaçırmamanızı sağlamak için gece görüş seçeneklerine sahip olandır. Hatta bazı uygulamalar, saatlerce görüntü kaydetmenize ve bunları buluta aktarmanıza izin verir.

En iyi bebek monitörü markalarından bazıları Nanit Pro, Motorola, Eufy, Miku Pro, Infant Optics ve Wyze'dir. Ortalama fiyatları 300 ila 40 ABD Doları arasında değişmektedir.

Köşe minderleri

Evinizde bebek koruması için gerekli bir ürün. Evinizin etrafında kaç tane keskin köşeniz olduğunu hiç fark ettiniz mi? Çocuğunuz yoksa cevap muhtemelen hayır olacaktır; ancak ebeveynler için her keskin köşe potansiyel bir tehlikedir.

Köşe minderleri bu sorunu çözer. "Tehlike bölgelerinin" üç etkisine karşı üçlü koruma sağlarlar. Tepeden tırnağa, küçüklerinizin bir saniye içinde korunduğundan emin olabilirsiniz.

Sehpalar, sandalyeler, kanepeler, yemek odası masaları, çekmeceler ve diğer birçok yüzey gibi birden fazla yüzeyde kullanılmak üzere genellikle 8 veya 12'li paketler halinde gelirler.

Cihaz kilitleri

Eviniz-için-3-temel-bebek-koruma-ürünü-2.jpg

Bebekler ve küçük çocuklar keşfetmeyi severler ve bu çok iyi bir şey! Sorun, bazen onlara zarar verebilecek tehlikeli yerlere girmeleridir. Küçükler anne babalarını taklit etmeyi sevdiklerinden, en sık açmak istedikleri yerlerden bazıları mikrodalga fırınlar, fırınlar, buzdolapları ve çamaşır makineleridir.

Cihaz kilitleri, onları durdurmanın en pratik yolu ve aynı zamanda en ucuz olanlardan da biridir. Bu tür kilitleri satan birçok marka var, bunlardan bazıları Clevamama, Dreambaby, Prince Lionheart ve Baby Dan.

Unutmayın, kilitler genel kullanıma uygun değildir, soba kilitleri, buzdolabı kilitleri, fırın kilitleri ve hatta klozet kilitleri vardır. Hepsinin farklı boyutları ve malzemeleri var, bu yüzden doğru olanı bulana kadar alışveriş yaptığınızdan emin olun.

Indirimler 365'te tüm alışverişlerinizde tasarruf etmek için en iyi teklifleri ve promosyonları bulacaksınız. Favori mağazalarınızda daha az harcamak için inanılmaz indirimleri keşfedin!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.