logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHer süpermarkette bulunması gereken 4 Türk ürünü
REKLAM

Her süpermarkette bulunması gereken 4 Türk ürünü

Her süpermarkette bulunması gereken 4 Türk ürünü

Türkiye'nin birçok harika ürünü var; ancak seçilmiş birkaçı “tek kelimeyle yeri doldurulamaz” olarak nitelendirilmeye değer.

Son yıllarda, ulusal ve uluslararası süpermarket zincirleri, büyüyen işletmelere yardımcı olmak ve insanlara farklı tarz ve lezzetler deneme şansı vermek için kataloglarına daha fazla yerel marka eklemekte.

Sonuç olarak, süpermarketler harika ürünler sunan yerel markaları bulmak için muhteşem bir yer haline geldi. Almaya alıştığınız markaların yerini kolayca alacak harika ulusal markalar arıyorsanız, işte denemeniz gereken birkaç tanesi.

Efsina tuz ve baharat

Her-süpermarkette-olması-gereken-5-harika-Türk-ürünü-2.jpg

Efsina, bir Türk tuz, ot ve baharat markasıdır. Geleneksel karışımlardan ve tariflerden ilham alan şirket, herhangi bir süpermarkette bulabileceğiniz çok çeşitli bir ürün kataloğu oluşturdu. Deniz tuzu, Himalaya tuzu, baharatlı kaya tuzu, yeşil yaprak tuzu ve diğer gurme tuzları sunmaktalar.

2014'ten beri marka, piyasadaki en iyi tuz karışımlarından bazılarını sunmak için yenilikler yapıyor. Taklit edilmesi çok zor olan geleneksel folklor benzeri yöntemleri birleştiriyorlar.

Koska Organik Reçeller

Her-süpermarkette-olması-gereken-5-harika-Türk-ürünü-3.jpg

Koska, özellikle reçel ve tatlandırıcılar olmak üzere organik ürünler konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Çilek reçeli, ahududu reçeli, armut reçeli ve vişne reçeli mevcut. Adil ticaret anlaşmalarını kullanarak çalışırlar ve birincil kaynaklarını yerel şirketlerden alırlar, bu nedenle yerel olarak ürettiklerini, yerel alışveriş yaptıklarını ve yerel olarak dağıttıklarını söyleyebilirsiniz.

Diğer ticari reçellerden farklı olarak Koska, ülkedeki en iyi reçellerden birini yapmak için %100 organik ürünler kullanıyor. Koska ayrıca atıştırmalıklar, ikramlar ve diğer organik seçenekler gibi uzun bir ürün listesine sahiptir ve hepsi karşı konulmazdır; bu yüzden bunlardan en az birini denediğinizden emin olun!

Pınar Organik Süt

Her-süpermarkette-olması-gereken-5-harika-Türk-ürünü.jpg

Pınar, Türkiye'nin en kapsamlı ve en büyük organik süt üretim çiftliğinin sahibi ve işletmecisidir. Diğer süt şirketlerinden farklı olarak Pınar, yalnızca adil ticaret çiftliklerinde yetiştirilen serbest dolaşan ineklerden elde edilen sütü sunmaktadır.

Yaptıkları her şey, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış uluslararası sertifika kuruluşu “Ecocert Imo” tarafından sertifikalandırılmıştır. Pınar ürünlerini hemen hemen her süpermarkette bulabilirsiniz. Ayrıca hindi eti, tavuk eti, proteinli süt, krem peynir, çikolata ve daha birçok ürün üretiyorlar.

Eti atıştırmalıklar

Her-süpermarkette-olması-gereken-5-harika-Türk-ürünü-5.jpg

Eti, çok çeşitli atıştırmalıklar sunan bir Türk markasıdır. Bazıları tüketicilerin zihninde köklü bir geleneğe sahip olan 100'den fazla farklı ürünle muhtemelen ülkenin en önemli atıştırmalık markalarından biridir.

En büyük ürünleri arasında Benim'o, Bidolu, Bumbo, Burçak, Cin, Puff, Hoşbeş, Petit Beurre ve Portokallı bulunmaktadır.

Web sitelerinde Eti atıştırmalıklarını kullanarak oluşturabileceğiniz uzun bir tarif listesi var. Bazıları biraz, hadi yaratıcı diyelim, diğerleri kesinlikle karşı konulmaz ve Türk ev mutfağının bir parçası.

Indirimler 365, ihtiyacınız olan her şeyden tasarruf etmek için en iyi fırsatlara ve promosyonlara sahiptir! En son broşürleri, indirimleri ve paranızın karşılığını en iyi şekilde almanız için gereken en önemli bilgileri edinin.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.