logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMigros mu Metro mu? En iyi fırsatlar hangi süpermarkette?
REKLAM

Migros mu Metro mu? En iyi fırsatlar hangi süpermarkette?

Migros mu Metro mu? En iyi fırsatlar hangi süpermarkette?

Türkiye'de birçok süpermarket vardır, ancak ürün çeşitliliği, ürün kalitesi ve kampanyalarıyla fark yaratan sadece iki zincir bulunmaktadır: Migros ve Metro. Migros ve Metro'da aradığınız çok sayıda ürün, iyi fiyatlar ve gerçekten cazip sezon indirimleri bulunmaktadır. Her müşteri kendi zevkine veya sadakatine göre belirli bir zinciri seçecek olsa da bu iki süpermarketten hangisi en iyi fırsatlara sahiptir? Hiçbir fırsatı kaçırmamak ve fiyatları karşılaştırmak için yayınladıkları günlük ve aylık yayınlara dikkat etmek çok önemlidir. Türklerin çok fazla harcama yaptığı Noel ve Yeni Yıl tatillerinin ardından, bu iki büyük mağazanın sunduğu kampanyalar ve tekliflere dikkat etmek yararınıza olacaktır. Cüzdanınızı rahatlatmak, ay sonuna borçsuz ve kişisel bir hevesle yatırım yapabileceğiniz bir miktar parayla ulaşmak için gerekli olacaktır.

Migros

2.jpg

Migros'ta meyve-sebze, kahve, yağ, atıştırmalıklar, şekerleme, taze makarna, ekmek, et, tavuk, balık, dondurulmuş gıdalar, temizlik ve kişisel hijyen ürünleri, küçük ev aletleri, evcil hayvan maması ve daha pek çok ürün bulabilirsiniz. Migros'ta her zaman daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Migros her hafta gıda ve gıda dışı ürünler için çok sayıda kampanya sunmaktadır. Ayrıca gıda fırsatlarının yanı sıra temizlik ürünleri, ev aksesuarları, bahçe aletleri ve kendin yap ürünlerinde de indirimler yapmaktadır. Migros online mağazasında ise indirimler %50'ye kadar ulaşmaktadır. En güncel Migros indirimlerini ve kampanyalarını kataloglarımızdan bulabilirsiniz. Bültenlerine abone olarak veya Migros'u sosyal ağlarda takip ederek en güncel gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Bir artısı daha, Migros'un mobil uygulaması sayesinde büyük indirim ve kampanyalardan yararlanabilmenizdir.

Metro

3.jpg

Metro'da da aynı şekilde seçenekler çoktur. Meyve ve sebzeler, atıştırmalıklar, tatlılar, taze yiyecekler, DIY ürünleri ve hediyelik eşyalar, evcil hayvan yiyecekleri, bitkiler, kahve ve çay, küçük ev aletleri, parti ürünleri, banyo malzemeleri, bahçe aletleri, giysiler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Metro, her hafta özel indirimler yaparak onlardan alışveriş yapmayı normalden daha da ucuz hâle getirmektedir. Bir toptan satış zinciri olduğu için müşteriler diğer süpermarketlere kıyasla çok daha fazla markanın ürünlerini bulabilmektedir. Ayrıca fiziki mağazalarında birçok özel avantajdan da yararlanılabilmektedir Metro'nun haber bültenine hemen abone olun ve fırsatları daha fazla kaçırmayın. Bu abonelik sayesinde en güncel haberleri ve indirimleri doğrudan gelen kutunuzda görebilirsiniz. Metro'nun internet sitesine göz atarsanız seçili ürünlerde harika indirimler görebilirsiniz. Bir artısı da tüm detayları parmaklarınızın ucunda görmek için Metro'nun uygulamasını indirebilmenizdir. Alışveriş yaparken mümkün olduğunca fazla tasarruf etmek için birçok fırsatınız bulunmaktadır. Migros ve Metro'nun sunduğu fırsatları takip ederek Türkiye'de fiziksel olarak hizmet veren bu iki büyük zincirden birini seçmeniz yeterli olacaktır.

İndirimler 365, size Türkiye'deki başlıca süpermarketlerin tüm indirim kataloglarını sunmaktadır. Tüm bu kataloglara göz gezdirin ve bir daha hiçbir indirimi kaçırmayın. Daha neyi bekliyorsunuz?

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.