logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorStilistik dekorasyon için klasik yerel ev eşyalar
REKLAM

Stilistik dekorasyon için klasik yerel ev eşyalar

Stilistik dekorasyon için klasik yerel ev eşyalar

Türkiye, el işçiliği konusunda köklü bir geleneğe sahiptir. Pazarları, İncil zamanlarından önceye dayanıyor ve Kapadokya gibi bazı şehirleri milattan 500 yıl öncesine dayanıyor!

Dolayısıyla, Türk zanaatkarlarının inanılmaz tasarımlar ve özenle hazırlanmış ev eşyaları yaratma konusunda bir iki şey bildiğini söylemeye gerek yok. Aslında birçok batılı tasarımcı, dünyaca ünlü modern koleksiyonlar yaratmak için Türk stillerinden ilham almıştır.

Eviniz için yeni bir tarz arıyorsanız, daha iyi yaşam alanları yaratmak için en iyi yerel ev eşyalarından bazıları burada.

El boyaması seramikler

Stilistik-dekorasyon-için-klasik-yerel-ev-eşyalar-4.jpg

Türkiye, dünyanın en iyi el boyaması seramiklerinden bazılarına sahiptir. Kaselerden saksılara ve çay fincanlarına kadar her şey çeşitli renk, şekil ve tonlarla harika mekanlar yaratmak için kullanılabilir.

El boyaması seramikleri çoğu sokak pazarında ve ev dekorasyon mağazasında bulabilirsiniz. Bunları sunan bazı uluslararası mağazalar var; ancak seri üretilen markalardan el boyaması seramikler almak kesinlikle boşa harcanmış bir fırsat.

Fenerler

Stilistik-dekorasyon-için-klasik-yerel-ev-eşyalar-2-min.jpg

Muhtemelen listedeki en moda ürün olan Türk el yapımı fenerler, popüler restoranlarda, mağazalarda ve oturma odalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Cam, seramik ve pirinç kombinasyonu, güzel ortamlar yaratan güzel bir renk ve ton karışımı oluşturur.

İlginizi çekiyorsa, Gümüşlük'te bulunan Le Kabbak'taki zanaatkarları mutlaka ziyaret edin. En güzel lambalardan bazılarını çok uygun fiyatlarla yapıyorlar. Yaşam alanlarınızın renklerine uygun parçalar yaratabilen bazı modern tasarımcı mağazaları da dahil olmak üzere, bunları satan başka dükkanlar da var.

Halılar

Stilistik-dekorasyon-için-klasik-yerel-ev-eşyalar-5.jpg

Halılardan bahsetmeden Türk dekorasyonundan bahsedemeyiz. Yüzlerce yıldır Türk halıları, ülkenin ve insanlarının hikayesini anlatan enfes sanat eserleri olarak kabul edilmiştir.

Düz dalga halı olarak da adlandırılan kilimler, kalıcı bir etki yaratmak istiyorsanız mükemmel bir seçimdir. Klasik işçiliği günümüz stilleriyle birleştiren modern tasarımcıların ortaya koyduğu daha çağdaş halılar da var.

İstanbul'a yakınsanız, vasat ürün alma endişesi duymadan halı sahibi olmak için en iyi iki yerden birini ziyaret edebilirsiniz. Onlar da Nakkaş ve Recep Karaduman.

Gümüş kahve takımları

Stilistik-dekorasyon-için-klasik-yerel-ev-eşyalar-3.jpg

Sadece birkaç iyi gümüş el sanatı adamı kaldı ve bu da onların işlerini kıt ve değerli kılıyor. Gümüş kahve takımları hem bir dekorasyon seti hem de misafirlerinizi şaşırtacak güzel bir gümüşlük olarak iş yapabilir.

Klasik gümüş kahve takımlarını Kapalıçarşı'da veya geleneksel mağazalarda bulabilirsiniz. Modern gümüş setler genellikle diğer alaşımlarla birleştirilir ve “orijinal parçalar” olarak kabul edilmese de fiyat aralığı kesinlikle daha erişilebilirdir.

Sait Asıl'ı mutlaka ziyaret edin. Yemek takımlarından şamdanlara kadar daha pek çok çeşitli gümüş ev eşyaları mevcut.

İndirimler 365, eviniz için ihtiyacınız olan her şeyde tasarruf etmeniz için en iyi fırsatlar, promosyonlar ve kataloglara sahiptir! Evinizi bugün yeniden dekore etmek için en iyi indirimleri ve sezonluk teklifleri alın!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.