logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorTürkiye'nin en iyi süpermarketleri
REKLAM

Türkiye'nin en iyi süpermarketleri

Türkiye'nin en iyi süpermarketleri

Türkiye'de bakkaliye piyasası şiddetli bir rekabet içindedir. COVID pandemisinden sonra birçok süpermarket zinciri, mağazadan teslim alma seçenekleri, yalnızca çevrimiçi promosyonlar ve diğer birçok avantajı ekleyerek çevrimiçi alışveriş yapmanın daha kolay yollarını sağlamak için çabalarını ikiye katladı.

Tabii ki, bazı süpermarket zincirleri diğerlerinden daha iyi adapte oldu ve bu, işin iki temel direği olan pazar payı ve müşteri memnuniyeti üzerinde etkili oldu.

Bugün Türk süpermarket dünyasında yeni bir podyum var. İşte ülkedeki en iyi süpermarketlerden bazıları.

BİM

BİM, ülkedeki lider indirimli market perakendecileri zinciridir. Her yıl mağazalarını seçen milyonlarca müşteriyle ülke çapında 4700'ün üzerinde lokasyonu bulunmaktadır.

Ülkenin en büyük ürün kataloglarından biri ile yüzlerce ulusal ve uluslararası markayı sunuyorlar. Ayrıca mağazalarda bulabileceğiniz tencereler, tavalar, ev aletleri ve giysiler gibi benzer ürünler sunuyorlar.

Ülke çapında seçkin sayıda premium mağazaları var. En büyüğü İstanbul'da ve dünyanın en önemli markalarından bazılarının yanı sıra başka mekanlarda bulamayacağınız özel ürünler sunuyor.

Carrefour

Türkiye'nin-en-iyi-süpermarketleri-3.jpg

Fransa'nın en önemli süpermarket zinciri Türkiye'de istikrarlı bir şekilde büyüyor. Ulusal pazarda. Carrefour, Fransız şirket ile Türk firması Sabancı Holding'in ortak girişimidir.

Diğer batılı perakendecilerin aksine, Carrefour, ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra bir süpermarketin sunabileceği en iyi meyve ve sebzelerden bazılarını sunmalarına olanak tanıyan yerel tedarikçilerle olan ortaklığı sayesinde Türkiye pazarında çok iyi iş çıkardı.

Ek olarak, Carrefour, küçük yerel bakkallarla rekabet eden süper mağazalar ve ekspres mağazalar dahil olmak üzere farklı türde mağazalara sahiptir. Bu seri, markanın hemen hemen her sektörde rekabetçi kalmasını sağladı.

Boyner Gourmet

Listedeki en gurme süpermarket ve muhtemelen ülkedeki en büyük süpermarketlerden biri.

Boyner Gurme, giyim ve ev eşyaları gibi diğer ürünleri de sunan bir grubun parçasıdır.

Boyner'in en ilginç yanı, bünyesindeki çok sayıda kaliteli yiyecek ve baharatın yanı sıra çeşitli ödeme yöntemleriyle promosyon ve finansman seçenekleri sunması.

Macro Center

Türkiye'nin-en-iyi-süpermarketleri-2.jpg

Macro Center, yüksek kaliteli bir süpermarket zinciridir.

Seçtikleri katalog nispeten daha pahalı olabilir; ancak buna kesinlikle değer. Ankara, İzmir, Antalya, Bolu, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Karaman, Malatya, Mersin, Samsun, İstanbul, Ordu ve Tekirdağ olmak üzere 15'in üzerinde ilde lokasyonları bulunmaktadır. Perakende mağaza zincirinin aynı bölgelerde yaklaşık 280 mağazası bulunmaktadır.

Web sitelerini ayrıca mağazadan teslim alma ve eve teslimat hizmetleri için kullanabilir veya her yerde fiziksel mağazalarında kullanmak istediğiniz promosyonları bulabilirsiniz.

İndirimler 365 size Türkiye'deki en iyi süpermarket fırsatlarını ve tekliflerini sunar. İhtiyacınız olan her şeyden tasarruf etmek için favori mağazalarınız için harika promosyonlar ve indirimler bulun!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.