logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEvinizi güzelleştirecek 5 uygun fiyatlı IKEA ürünü
REKLAM

Evinizi güzelleştirecek 5 uygun fiyatlı IKEA ürünü

Evinizi güzelleştirecek 5 uygun fiyatlı IKEA ürünü

Bazen evinizin çok daha güzel görünmesi için birkaç dekorasyon yeterlidir. Tonla para harcamanıza ya da evinizi baştan aşağı yenilemenize gerek yoktur. Evinizi dünyanın en güzel yeri hâline getirmek için aşağıda vereceğimiz birkaç basit ipuçlarını uygulamanız yeterlidir. Örneğin IKEA'da mobilyalar, mutfak eşyaları ve gereçleri, halılar ve küçük ev aletleri gibi evinizi güzelleştirecek her türlü uygun fiyatlı ürünü bulabilirsiniz. Şayet amacınız bahçenizi güzelleştirmekse, IKEA'da bunun için de geniş bir ürün çeşitliliği bulabilirsiniz. Kendi kişisel dokunuşunuzu katmak için dekore edebileceğiniz evinizin başka bir önemli parçası da banyodur.

Nevresimler

2.jpg

Odanız tamamen beyaz ise mobilyaların arasında öne çıkması için renkli bir yorgan tercih edebilirsiniz. Çiçekli, baskılı ve baskısız, canlı renklerde nevresimler seçip aynı tasarıma sahip bir perde ile kombinleyebilirsiniz. Çocuklar için de çeşitli nevresim seçenekleri mevcuttur. Fiyat, kaliteye ve markaya bağlı olarak değişmektedir, ancak çoğu çocuk yorganı 300 ila 500 TL arasında bir fiyata sahiptir.

Tencereler

3.jpg

Yıllar önce tencere ve tavaların neredeyse hepsi birbirinin aynısıydı ve tek işlevleri yemek pişirmekti. Bugün ise ev dekorasyonuna katkıda bulunan gerçek birer lüks eşya hâline geldiler. Artık neredeyse her renkte abartılı tasarımlara sahip tencereler bulunabiliyor. IKEA'da bakır veya teflon tavalardan kalite garantisi olan standart çelik tavalara kadar her şeyi bulabilirsiniz. Fiyatlar çeşitlilik göstermektedir ve istediğiniz ürüne bağlıdır. Örneğin, üç çelik tava ve bir kızartma tavasından oluşan bir seti 2199 TL'ye satın almanız mümkündür.

Vazolar

4.jpg

Vazolar evinize daima şıklık ve zarafet katar. Modern evler için alışılagelmiş klasiklerin yanı sıra ezber bozan modeller de vardır. IKEA'daki vazo çeşitliliği oldukça fazladır ve satın alacağınız vazo, evinizin büyüklüğüne ve sahip olduğunuz mobilya türüne göre değişecektir. İçinde doğal çiçekler olan bir vazo her ev için büyük bir artıdır. Neresi olursa olsun bulunduğu ortamı güzelleştirir ve oraya hayat verir. Duvarlar beyaz ise renkli bir vazo güzel bir seçim olacaktır.

Saatler

5.jpg

Saatler mutfağın olmazsa olmazıdır. Saati kontrol etmek için genellikle cep telefonumuzu kullanırız, ama yemek pişirirken kirlenmemesi için kullanmamaya çalışırız. Bu yüzden bir duvar saati bulundurmak daima iyi bir çözümdür. Daha klasik saatler ve kuvars mekanizmasına sahip oldukları için zamanlama konusunda hassas olan saatler de bulmanız mümkündür. Rahatsız edici saat sesleri yoktur. Skarig Saat iyi bir seçenektir. Fiyatı 369 TL'dir.

Halılar

6.jpg

Oturma odasını iyi bir halıdan daha iyi gösteren bir şey düşünülemez. IKEA'daki halı çeşitliliği oldukça geniştir ve istediğiniz halının renk ve malzemesini evinizdeki mobilyalara uygun olarak seçebilirsiniz. Fiyatlar mı? En ucuzu 159 TL.

İndirimler 365, Türkiye'nin en sevilen mobilya ve dekorasyon mağazalarının tüm indirim kataloglarını ayağınıza getiriyor. Tüm bu kataloglara göz atın ve en beğendiğiniz ürünleri en iyi fiyata satın alın.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.