logo
  1. Blog
  2. Gününüzü kolaylaştırmak için muhtemelen kaçırdığınız ev ekipmanları
REKLAM

Gününüzü kolaylaştırmak için muhtemelen kaçırdığınız ev ekipmanları

Gününüzü kolaylaştırmak için muhtemelen kaçırdığınız ev ekipmanları

Ev aletleri günlük hayatımızın bir parçasıdır ve mutfağımızda eksik olamazlar. Mutfak işlerini aletler olmadan yapmak imkansız değildir, ancak farklı cihazların yardımıyla daha az çabayla yemek pişirebileceksiniz.

Ev aletleri görevlerimizi kolaylaştırmayı ve daha verimli bir şekilde yerine getirmeyi başarır. Ve yiyecekleri farklı şekillerde pişirmemizi sağlarlar. Örneğin, bir buharlı pişirici ile sebzeleri buharda pişirebilir, bir fritöz ile sebzeleri kızartabilir ve bir fırın ile onları pişirebiliriz. Her pişirme farklı bir lezzet sağlar ve yemeğimizin sonucunu tamamen değiştirir.

Ayrıca bizi daha sağlıklı beslenmeye teşvik edebilirler. Örneğin, bir el blenderi ile en iyi çorbaları yapabilir ve bir buharlı pişirici ile yiyecekleri yağsız pişirebiliriz.

Özetle: ev aletleri günlük hayatımızı kolaylaştırır, ancak bazı faydalarını kaçırıyor olabiliriz. Satın almak üzere misiniz? Arçelik Türkiye indirim ve fırsatlarından yararlanın ve mutfağınızı bu cihazlarla doldurun:

Mikrodalga

chica-casual-microondas-calentar-taza_23-2147764664.jpg Kolaylık açısından, hepimiz bir mikrodalga fırının bize sağladığı faydaları biliyoruz. Yiyecek ve içecekleri en hızlı şekilde, sadece birkaç saniye veya dakika içinde ısıtmamızı sağlayan bir cihazdır.

Mikrodalganın işlevini başka cihazların da yerine getirebileceği doğrudur. Yiyecekleri ocakta veya fırında bir tencere veya tavada ısıtabiliriz. Aslında, birçok kullanıcı fırını kullanmayı tercih ediyor çünkü yeniden ısıtılan yiyecekleri daha gevrek bırakıyor. Ancak gerçek şu ki, hız açısından hiçbir şey mikrodalganın yerini tutamaz.

El blenderı

cerrar-mano-haciendo-batido_23-2148933431.jpg Bu cihazla en iyi smoothie'leri, karışımları, çorbaları, sosları ve püreleri hazırlayabileceksiniz. Gücünü kontrol edebilirsiniz, böylece istediğiniz dokuyu elde edersiniz: sebzelerinizi doğrayın veya topak kalmayacak şekilde karıştırın.

Kullanımı çok kolay bir cihazdır, çünkü sadece aksesuarları yerleştirmeniz ve bir düğmeye basmanız yeterlidir. Basitliği sayesinde temizlenmesi ve saklanması da çok kolaydır.

Kahve makinesi

cafe-fresco-vertiendo-taza-ceramica_23-2147834512.jpg Kendi evinizden bir kahve dükkanı seviyesinde kahve almanızı sağlarlar. Evinizden çıkmadan en iyi espresso, latte ve cappuccino'nun tadını çıkarabileceksiniz. Farklı kahve makinesi türleri vardır ve seçiminiz ne tür kahveden hoşlandığınıza ve ne kadar çaba harcamak istediğinize bağlıdır.

Tost Makinesi

mama-nino-esperando-pan-tostado_23-2148947192.jpg Bazı kullanıcılar hala evlerinde ekmek kızartma makinesi bulundurmuyor. Bunun nedeni, ekmeği diğer ev aletlerinin yardımıyla kızartmanın mümkün olmasıdır. Örneğin fırında veya ocakta bir tencere veya tava ile. Ancak ekmek kızartma makinesi çok daha hızlıdır. Tek işlevi bu olduğu için sadece birkaç dakika içinde tost yapmanızı sağlar.

Indirimler 365, Türkiye'deki en sevdiğiniz beyaz eşya mağazalarının tüm indirim kataloglarını ayağınıza getiriyor. Arçelik'e gidin ve piyasadaki en iyi ev aletlerini alın. Acele edin!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.