logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorGüzellik rutininiz için uygun fiyatlı ürünler
REKLAM

Güzellik rutininiz için uygun fiyatlı ürünler

Güzellik rutininiz için uygun fiyatlı ürünler

Mükemmel bir cilde sahip olmak için çok para harcamanıza gerek yok. Kişisel bakıma ayıracak vaktimiz olmadığı için sık sık ihmal ettiğimiz birkaç ürünü günlük rutininize dahil etmeniz yeterli olacaktır. Bütçenizden ödün vermeden güzellik rutininizi iyileştirmek istiyorsanız, aşağıda liste halinde sunduğumuz ürünleri deneyebilirsiniz. Cildinizin çok daha genç görünmesini sağlayacak bu ürünleri Türkiye’de Farmasi, Avon, Sephora ve Cosmetica gibi kozmetik firmalarında uygun fiyata bulabilirsiniz.

Temizleyici kremler

2.jpg

Yüz temizleme ürünleri çeşitlilik gösterir. Farklı cilt tiplerine uyan ve aynı zamanda tüm nitelikleri karşılayan tek bir ürün yok ne yazık ki. Bazı ürünler aşırı derecede yağlandırıcı, bazıları ise çok asidik veya alkalin olabilir. Cilt tipinize uygun bir krem seçmek oldukça önemlidir, yüzün tahriş olmasını önlemek adına yumuşak bir dokuya sahip olması gerekir. Nemlendirici tonik losyon ile birlikte kullanılması önerilir.

Güneş Kremi

3.jpg

Güneş ışınlarına sürekli maruz kalmak cilde zarar verir. Bir sahil beldesinde çalışıyorsanız ve neredeyse zamanınızın tümünü dışarıda geçiriyorsanız, iyi bir güneş kremi kullanmak güneş yanıklarından kaçınma konusunda oldukça etkili olacaktır. Açık tenler aşırı soğuğa karşı bile çok daha hassastır. Kışın koruyucu kullanmak yüzünüzün nemli kalmasını sağlayacaktır. Piyasada farklı faktörlere sahip güneş kremleri, çocuklara özel güneş kremleri ve hatta kompakt güneş kremleri bulunmaktadır.

Micellar Su

4.jpg

Göz kapakları ve dudaklar da dahil olmak üzere, yalnızca pamuğu suya batırarak ve yüzünüzü nazik, dairesel hareketlerle silerek temizleyebilirsiniz. Tüm kiri ve makyajı temizledikten sonra yüzünüzü soğuk veya ılık suyla yıkayın.
Micellar suyu sürdükten sonra yıkamak isteğe bağlı olsa da, kalan kirleri temizlemek için önerilebilir. Aynı zamanda cildi sıkılaştırır ve nemlendirir.

Dudak balmı

5.jpg

Dudak balmı cildiniz için harika bir dosttur ve birden fazla kullanım alanı bulunur. Makyajı düzenlemeye, silmeye veya kaşlarınızın mükemmel görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz. Nasıl mı? Dudak balmını kaşlarınıza sürerseniz çok daha bakımlı görüneceklerini fark edeceksiniz. Aslında dudak balmının asıl kullanım amacı güneşe, rüzgara veya soğuğa maruz kalmanın neden olduğu dudak kuruluğunu iyileştirmek ve onarmaktır. Dudağın iyi bir şekilde korunması için güneş koruması en az 15 faktör olmalıdır.

Makyaj Temizleme Suyu

6.jpg

Süre sıkıntımız olduğunda makyaj temizleme suyu imdadımıza yetişiyor. Makyajımızı hızlı bir şekilde temizleyebilmek için kullandığımız bu ürünler kalıntıların %100’ünü değil, yalnızca yüzeysel olarak temizlerler. Yüzümüzü derinlemesine temizleyebilmemiz için için başka bir tamamlayıcı kullanmamız gerekir. Tüm kirleri temizlediğinizden emin olmak için yüzünüzü bol sabun ve suyla yıkamanızı, ve bir yüz toniği ve nemlendirici uygulamanızı öneririz. Makyaj temizleme pamuğunu gereğinden fazla kullanmayın ve daha pürüzsüz bir cilt elde etmek için rutini uygulamaya devam edin.

İndirimler 365 Türkiye’de bulunan favori kozmetik mağazalarının özel teklif kataloglarını sizlere sunuyor. Güzellik rutininizi düzenli olarak takip edin ve çok fazla para harcamadan cildinizdeki değişiklikleri fark etmeye başlayın. Kendinize bir şans verin ve zaman ayırın. Daha fazla beklemeyin!

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.