logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorTürkiye'nin hava koşulları için ideal bebek arabaları
REKLAM

Türkiye'nin hava koşulları için ideal bebek arabaları

Türkiye'nin hava koşulları için ideal bebek arabaları

Bebek arabası satın alma planınızı hamileliğin ilk birkaç ayı gibi erken bir dönemde yapmaya başlayın. Türkiye'de yazların çok sıcak ve az yağışlı, kışların ise çok soğuk, hatta kar yağışlı geçtiğini unutmayın. Önemli olana odaklanmanın ve bebek arabası satın alırken paranızın karşılığını en iyi şekilde aldığınızdan emin olmanın zamanı geldi. Ülkede Chicco gibi bebek eşyaları satma konusunda uzmanlaşmış birçok mağaza var. Burada çeşitli bebek arabaları bulabilir ve Türkiye'nin hava koşullarına en uygun olanı seçebilirsiniz. İlk olarak, iyi haber. Tüm bebek arabaları aynı amaca hizmet eder: bebeğinizi taşımak. İster kısa ister uzun yolculuklar olsun, bir bebek arabası, artık küçük olanı taşımak zorunda kalmayacak ebeveynler için bir mola olacaktır. Tasarım ve üretim malzemelerindeki yenilikler sayesinde bebek arabaları çok daha uzun ömürlüdür. Tek dezavantajı, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli bebek arabası modellerinin olmasıdır. Chicco tarafından sunulan listeye dikkat edin.

Beşikli bebek arabaları

2.jpg

Yeni doğanlar için tasarlanmıştır. Mobil beşik, saplı geleneksel bir beşiğin tüm avantajlarına sahiptir (tamamen düz bir sırtlık ve eğim yok, entegre tutamak, ayarlanabilir başlık, kilitlenebilir tekerlekler gibi), ancak aynı zamanda bebeğinizi dışarıda korumak için mükemmel olan yastıklı emniyet kemerleri gibi bazı ekstralar da içerir.

Seyahat Sistemi bebek arabaları

3.jpg

Bu, hızlı bir şekilde takılan bir yumurta içeren bebek arabalarını ifade eder. Bu, en popüler ve dayanıklı bebek arabası türüdür çünkü teknik olarak iki ürün bir arada olduğu için çeşitli avantajları vardır. Malzemeleri günlük aşınma ve yıpranmaya karşı daha dayanıklıdır.

Ultra hafif bebek arabaları

4.jpg

Bu ultra hafif bebek arabaları, geleneksel şemsiyeler gibi, sizin herhangi bir çaba sarf etmenize gerek kalmadan kendi başlarına katlanmalarını sağlayan ve alanın yalnızca üçte birini kaplayan bir mekanizmaya sahiptir. Çok küçük ve hafiftirler, koltukları az dolguludur. Malzemeleri onları her yere seyahat etmek için mükemmel kılar.

Koşu arabaları

5.jpg

Bebeklerini gezdirirken formda kalmaya devam etmek isteyen babalar için tasarlanmıştır. Bu tip bebek arabaları daha sportif bir tarza, daha geniş tekerleklere ve bisikletlere benzer manuel bir fren mekanizmasına sahiptir. Malzemeleri, küçük çocuğunuzla sabah koşuları için onları mükemmel kılar, ancak aynı zamanda en hantal olanlardan bazılarıdır. Eğer aktif bir ebeveynseniz, 6 aylık ve daha büyük bebekler için koşu arabalarını öneriyoruz. Hızda güvenlik söz konusu olduğunda, yukarıda da belirtildiği gibi, bu bebek arabaları manuel fren sistemleri, arazi tasarımına sahip güçlendirilmiş tekerlekler, yatar koltuklar ve hidrofobik malzemeler gibi teknolojilere sahiptir. Eğer pratik bir ebeveynseniz, ultra hafif bebek arabaları tam size göre. Her ikiniz de zamanın %90'ında evde olmadığınız sürece, bebeğinize gerekli ilgi ve bakımı sağlamak için önemli miktarda zaman harcayacaksınız ve buna hareketlilik konusu da dahildir. Bu nedenle, kendi kendine "monte edilebilen" ve taşıması kolay, pratik ve kullanışlı bir bebek arabasına (yaklaşık 3 ila 6 kilo) sahip olmak sizi rahatlatacaktır.

Indirimler 365 size Türkiye'deki tüm bebek malzemeleri mağazalarının kataloglarını getiriyor. Göz atın ve fazla harcamayın.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.