logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBİM mi Migros mu? Hangi süpermarkette en iyi fırsatlar var?
REKLAM

BİM mi Migros mu? Hangi süpermarkette en iyi fırsatlar var?

BİM mi Migros mu? Hangi süpermarkette en iyi fırsatlar var?

Türkiye'de çok çeşitli süpermarketler var. Ancak ürün çeşitliliği, kalitesi ve promosyonlarıyla ülkede fark yaratan iki zincir var: BİM ve Migros. Bu mağazalarda çok sayıda ürün, iyi fiyatlar ve gerçekten cazip sezon indirimleri var. Her alışverişçi zevkine veya sadakatine göre belirli bir zinciri seçecek olsa da, bu iki süpermarketten hangisi en iyi fırsatlara sahip? Hiçbir fırsatı kaçırmamak ve fiyatları karşılaştırmak için yayınladıkları günlük ve aylık yayınlara dikkat etmek çok önemlidir. Türklerin çok fazla harcama yapmasına neden olan sezon değişikliği için dolapları yeniledikten sonra, bu iki büyük mağazanın promosyon ve tekliflerine dikkat etmek önemsiz bir konu değil. Cüzdanı rahatlatmak, ay sonuna borçsuz ve kişisel bir hevesle yatırım yapabilecek bir miktar parayla ulaşmak için çok önemli olacaktır.

Migros

2.jpg

Migros'ta meyve-sebze, kahve, yağ, atıştırmalıklar, şekerleme, taze makarna, ekmek, et, tavuk, balık, dondurulmuş gıdalar, temizlik ve kişisel hijyen ürünleri, küçük ev aletleri, evcil hayvan maması ve daha birçok ürün bulabilirsiniz. Migros'ta her zaman daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Migros her hafta gıda ve gıda dışı ürünler için çok sayıda promosyon sunar. Ayrıca gıda fırsatlarının yanı sıra temizlik ürünleri ve ev aksesuarları, bahçe aletleri ve kendin yap ürünlerinde de indirimler var. Migros online mağazasında indirimler %50'ye kadar çıkmaktadır. En son Migros tekliflerini ve promosyonlarını kataloglarımızda da bulabilirsiniz. Haber bültenlerine abone olarak veya Migros'u sosyal ağlarda takip ederek en son haberlerden haberdar olmak mümkündür. Bir artı? Migros'un mobil uygulaması sayesinde müşteriler büyük indirim ve promosyonlardan yararlanabiliyor.

BİM

3.jpg

BİM'de de seçenekler çok çeşitlidir. Meyve ve sebzeler, atıştırmalıklar, tatlılar, taze yiyecekler, kendin yap ve hediyelik eşyalar, evcil hayvan yiyecekleri, bitkiler, kahve ve çay, küçük ev aletleri, parti ürünleri, banyo malzemeleri, bahçe aletleri, sırt çantaları ve okul malzemeleri gibi her şeyi en iyi fiyata bulabilirsiniz. BIM, bu süpermarkette alışverişi normalden daha da ucuz hale getiren özel haftalık promosyonlar sunmaktadır. Tüm bölgedeki en büyük perakende zincirlerinden biri olarak müşteriler, diğer süpermarketlere kıyasla çok daha fazla markanın ürünlerini bulabilmektedir. Ayrıca fiziksel mağazalarında birçok özel avantajdan da yararlanabilirler. BIM'in haber bültenine şimdi abone olun ve daha fazla teklifi kaçırmayın. En son haberleri ve promosyonları doğrudan gelen kutunuza alacaksınız. Web sitelerine göz atarsanız, seçili ürünlerde harika promosyonlar bulacaksınız. Bir artı? Sezonluk satışlara dikkat edin ve iki kat daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Süpermarkette mümkün olduğunca çok tasarruf etmek için önünüzde birçok fırsat var. Migros ve BİM tekliflerini kontrol etmek ve Türkiye'de fiziksel varlığı olan bu iki büyük zincirden birini seçmek meselesi olacaktır.

Indirimler 365 size Türkiye'deki başlıca süpermarketlerin tüm indirim kataloglarını getiriyor. Fırsatı değerlendirin

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.