logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorElektronik cihazlarda harika bir fırsat nasıl yakalanır
REKLAM

Elektronik cihazlarda harika bir fırsat nasıl yakalanır

Elektronik cihazlarda harika bir fırsat nasıl yakalanır

Elektronik eşyalar ev enerji maliyetlerinin %50'sinden fazlasını oluşturmaktadır. Bunları akıllıca kullanmak, bir sonraki enerji faturanızın değerini azaltmanıza yardımcı olacaktır. Ancak bu noktada elektronikleri satın alırken yapılan tasarruf ile kullanırken yapılan tasarruf arasında ayrım yapmalıyız. İlk adım, maaşınızdan ödün vermeden hangi bilgisayarı, tableti, televizyonu veya cep telefonunu istediğinizi iyi seçmektir. Elektronik cihazlarda nasıl büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz? İşte bazı ipuçları. Vatan Bilgisayar, Teknosa veya Vestel gibi Türkiye'nin büyük elektronik mağazalarında piyasadaki en iyi fiyatlarla çok çeşitli elektronik ürünler bulabilirsiniz.

Mağazadaki ve çevrimiçi fiyatları karşılaştırın

2.jpg

Aynı elektronik eşyanın her mağazada farklı fiyatı olabilir. Aradaki farkın birkaç avro olduğunu düşünmek kolay, ancak özel teklifler söz konusu olduğunda bunun ötesine geçebilir. Bu nedenle, farklı fiziksel mağazalardaki ve çevrimiçi sürümlerdeki fiyatları karşılaştırmak önemlidir. Mağazaların benzer modellere sahip olduğunu ancak fiyat veya özelliklerde küçük farklılıklar olduğunu göreceksiniz. Herhangi bir elektronik cihaz satın almadan önce kendinizi hazırlamanın en iyi yolu, önce çevrimiçi sonra da mağazadaki fiyatları karşılaştırmaktır.

Özel markaları ve ikinci markaları göz önünde bulundurun

3.jpg

Cihazlarınızı satın alırken tasarruf etmek için geleneksel markaların ötesine bakmanız gerekir. Piyasada özel markalar ve ikinci markalar bulabilirsiniz. Özel markalar, büyük zincirler tarafından kendi ürünleri olarak satılan markalardır. İkinci markalar ise tanınmış üreticilerin ek markalarıdır.

Teklifler sizi ikna etmesin

4.jpg

Çapaklar her zaman olumludur, ancak önce onları analiz etmeniz önerilir. Kullanmayacaksanız neden en iyi bilgisayarı satın alasınız ki? Daha küçük bir bilgisayarla aynı maliyette olsa bile, satın alma işlemi için daha fazla enerji ve muhtemelen daha fazla para harcayacaksınız. Elektronik eşya alımında tasarruf etmek için aşırı harcamadan kaçınmanıza yardımcı olabilecek iki alternatif daha vardır: eski cihazınızı satmak veya herhangi bir yenileme planı olup olmadığını araştırmak.

Ekstra bileşenleri göz ardı edin

5.jpg

Beyaz eşya satın alırken, muhtemelen ihtiyacınız olmayan "ekstralara" dikkat edin. Genellikle, kahve makinesindeki otomatik zamanlayıcılar veya çamaşır makinesindeki özel döngüler, nasıl kullanılacağını biliyorsanız büyük kolaylık sağlayabilir, ancak gerekli değildir. Şu anda cihazlarınızı gözden geçirip envanterini çıkarırsanız, özel ayarlarda maksimum kapasitelerini nadiren kullandığınız en az yarım düzine ürün bulacaksınız. İleride sorun yaşamamak için ihtiyacınız olanın en kullanıcı dostu, temel versiyonunu satın alın. Cihazınız için aklınızda özel teknik uygulamalar yoksa veya kılavuzları okumayı ve her makinenin tüm iç işleyişini keşfetmeyi seviyorsanız, en iyisi basit tutmaktır.

Indirimler 365 size favori mağazalarınızın indirim kataloglarını sunar, böylece elektronik eşyalarınızı aşırı harcama yapmadan yenileyebilirsiniz. Bütçenizden ödün vermemek için özetlediğimiz ipuçlarını aklınızda bulundurun. Türkiye'de ziyaret edilecek birçok önemli mağaza var.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.