logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEvinizi mi yeniliyorsunuz? İşte mutlaka uğramanız gereken 3 mağaza
REKLAM

Evinizi mi yeniliyorsunuz? İşte mutlaka uğramanız gereken 3 mağaza

Evinizi mi yeniliyorsunuz? İşte mutlaka uğramanız gereken 3 mağaza

Evinizin yeni görünmesi için tonla para harcamanız gerekmiyor. Sadece vereceğimiz ipuçlarını takip edin ve ihtiyacınız olan her şeyi Türkiye'nin en iyi mağazalarından en iyi fiyatlara satın alabileceğinizi unutmayın. Büyük işler yapmak veya bir profesyonel çağırmak zorunda kalmadan, sadece küçük değişikliklerle evinizin taze ve modern görünmesini sağlayabilirsiniz. İşte bir tadilat yaptırmayı planlıyorsanız ziyaret etmeniz gereken üç mağaza. Aşırı para harcamak zorunda kalmamak için bütçenizi de bir yandan göz önünde bulundurun. Evinizi neden mi yenilemelisiniz? Çünkü yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biri evinizdir. Yani elinizi taşın altına koyup hem estetik hem de konforlu bir yer yaratmak iyi bir karar olacaktır.

IKEA

2.jpg

IKEA yataklar, şilteler, düzenleme ve depolama, mutfak aletleri, ev tekstili, mevsimlik ve günlük dekor, aydınlatma, tencere ve tavalar, halılar, banyo mobilyaları ve aksesuarları, ev elektroniği, dış mekân mobilyaları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Şirket kendi markalı ürünlerini tasarlamakta, üretmekte, dağıtmakta ve satmaktadır. Uygun fiyatlarda sade ve zarif ürünler üretmek için dünyanın en ilginç ve özgün mobilya tasarımcılarıyla çalışmaktadır. IKEA'da tasarruf etmenin birçok yolu vardır. En güncel indirim ve kampanyalarını öğrenmek için sitesinin fırsatlar bölümünü ziyaret edebilir veya ürünleri ve katalogları hakkında en güncel bilgileri edinmek için bültenlerine abone olabilirsiniz.

Modalife

3.jpg

Modalife'ta kanepeler, koltuklar, yemek masaları, sehpalar, çekmeceli sandıklar, gardıroplar, yataklar, yatak odaları, mutfak mobilyaları ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Modalife, mobilya ve ev aksesuarları üretmekte ve bunları kendi Modalife, Sandalye, Modamed ve Mobetto markaları altında satmaktadır. Modalife'ta tasarruf etmek çok kolay. Resmî web sitesinde yayınlanan teklif ve promosyonlardan yararlanın. Modalife online mağazası indirimli fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca müşterilerin ürünlerini faizsiz taksitle satın alabilmeleri için finansman hizmetleri de sunuyor. Modalife'ın haber bültenine abone olarak veya sosyal ağlarda takip ederek en yeni indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

English Home

4.jpg

English Home geniş bir yelpazede kaliteli ürünler ve özel koleksiyonlar sunmaktadır. Yatak çarşafları, dolgular, yorganlar, battaniyeler, yastıklar, aynalar, halılar, lambalar, süsler, perdeler, askılar, çamaşır ürünleri, mayolar, sepetler, mumlar, vazolar, kapı kolları, kancalar ve diğer birçok ürün bulabilirsiniz. English Home kendi markası altında tasarım, üretim, dağıtım ve satış yapmaktadır. Türkiye'nin en ünlü ev tekstili markalarından biri olan English Home, evinizi mükemmel bir yer hâline getirmek için sürekli yeni koleksiyonlar sunmaktadır. En son teklifleri ve kampanyaları hakkında bilgi almak için English Home'un haber bültenine abone olabilir veya en iyi fiyatlarda sunulan mevcut en iyi koleksiyonları görmek için web sitesine göz atabilirsiniz.

Indirimler 365, favori mağazalarınızdaki en iyi indirimleri ve ilanları ayağınıza getirir. Bu üç zincir mağazanın en güncel tekliflerine göz atın ve harika fırsatları kaçırmayın. Mümkün olan en iyi ev dekorasyonu koleksiyonlarını arıyorsanız; English Home, IKEA ve Modalife kesinlikle ilk tercihiniz olmalıdır.

REKLAM

Indirimler 365 Copyright © 2024 Indirimler 365 . Tüm hakları saklıdır. Önceden yazılı anlaşma olmaksızın metinlerin kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ürün fotoğrafları, görseller ve broşürler yalnızca açıklama amaçlıdır. İndirimli fiyatlar, bu sitede listelenen resmi distribütörler tarafından sağlanmaktadır. Teklifler, son kullanma tarihine ya da stoklar tükenene kadar geçerlidir. Bu site bilgi verme amaçlı olup, ürünler üzerinde hak iddia etmek için kullanılamaz. Fiyatlar konuma göre değişiklik gösterebilir.